• 瀏覽: 31,775
  • 回覆: 191
  • 追帖: 1
+8
使唔使追究佢加入北約責任

俄羅斯啲軍事真係垃圾,連條猶太佬都未搞掂,都係美國佬犀利,捉薩達姆巴拿馬總統好似麻鷹捉雞仔咁易

甴連屍雞以為拍緊戲

拍戲?😂

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-6-29 17:34 發表
俄羅斯軍方周一(27日)轟炸烏克蘭中部城市克列緬丘格一個商場,造成至少20死59傷。烏克蘭總統澤連斯基周二(28日)公開

...
罪魁禍首咪係柒頭司機囉,想害死烏克蘭幾多人先夠?

打中軍火庫,澤狗故意起喺商場附近

佢唔係第一次用電腦合成

餓魔狗及支持者必落地獄!

要追都追個D專登挑起戰爭既人啦, 係邊個? 你敢唔敢追究先? 做寵物就似返個寵物樣啦!

引用:
原帖由 tipp-ex 於 2022-6-29 19:07 發表
俄羅斯啲軍事真係垃圾,連條猶太佬都未搞掂,都係美國佬犀利,捉薩達姆巴拿馬總統好似麻鷹捉雞仔咁易
叫美國佬直接落場吖嘛
我夠以為美軍好勁啦
影都唔見

引用:
俄羅斯軍方周一(27日)轟炸烏克蘭中部城市克列緬丘格一個商場,造成至少20死59傷。烏克蘭總統澤連斯基周二(28日)公開

...
即係話司機造假片段屈鳩人囉。。因為人地已經無哂晶片整導彈

引用:

...
佢可以點追究?!去打普京一鑊😁😜

引用:

...
咩購物中心,咪同鋼鐵廠一樣,早已是烏軍佔據,禁錮平民同佢地擋子彈,又可誣告俄軍殺平民,死傷都係老尾白頭盔演員扮的..

引用:

...
俄媒亦有報導事件

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]