• 瀏覽: 31,766
  • 回覆: 191
  • 追帖: 1
+8
打仗係咁,唔通冇人知,子彈冇眼呀總統,你個狗主炸大使館都係句唔好意思姐。

人打仗佢打仗,佢真係特別多野講。
得閒諗吓點應付敵人好過啦!

超音速導彈都影得咁清,勁,個鏡頭勁過超音速,冇得頂. 

引用:
原帖由 ocA_bca 於 2022-6-29 18:18 發表
人打仗佢打仗,佢真係特別多野講。
得閒諗吓點應付敵人好過啦!
無實力打仗當然唯有打咀炮……

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-6-29 17:34 發表
俄羅斯軍方周一(27日)轟炸烏克蘭中部城市克列緬丘格一個商場,造成至少20死59傷。烏克蘭總統澤連斯基周二(28日)公開

...
呢條口水肩講嘢已經開始離題,信佢兩成都侮辱智慧;最令人齒冷是軍隊所作所為,為何硬要將平民拉埋一堆,如鋼鐵廠一役做人盾?

其實個商場响邊?

引用:
俄羅斯軍方周一(27日)轟炸烏克蘭中部城市克列緬丘格一個商場,造成至少20死59傷。烏克蘭總統澤連斯基周二(28日)公開

...
看來只有一個辦法停戰,烏總統把自己老婆送比北約各國總統輪流享受。

俄羅斯嘗試侵略一個民主自由地方, 就係咁嘅後果

得道多助, 失道寡助

引用:

...
點睇果度都唔似商場

引用:
原帖由 賭媽 於 2022-6-29 17:45 發表

佢是否ON鳩鳩
依家打緊仗
美帝英帝袋鼠佬夠殺害平民 最後又點呢
唔同架, 佢哋一路殺害平民一路話"帶咗民主自由畀你哋, 抵死啦"

Who fucking care

又玩呢招!玩到打呵欠啦!

打仗追乜狗?一向打贏才能話事,今日嚟地球?

司機是不是啪錯藥。
烏克爛挑起戰爭,當然要被炸的一日。

唔好打面呀!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]