• 瀏覽: 32,548
  • 回覆: 191
+8
圖片所見導蛋與週邊環境物件角度唔成比例🧐鏡頭角度感覺上怪怪的🤔

基本上北極熊d飛彈係天眼加地面人員導向打,地面人員一早已查看清楚係乜先打,呢d軍火庫邊有d走

DLLM明明係爛地一塊, 何來商埸? 真係當全世界都係白痴. (雖然真係勁多白痴)

又想搏同情, 複製基輔"大屠殺"老屈事件

擺定位拍攝。 預先知會炸呢度

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-6-29 17:40 發表

事實只有set晒機拍嘅片先會角度咁好又咁清楚
宅男C雞預知有導彈同爆炸?
PREMIERE , AFTER EFFECTS 都可以輕易做到.

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-6-29 17:40 發表

事實只有set晒機拍嘅片先會角度咁好又咁清楚
宅男C雞預知有導彈同爆炸?
成個政府團隊都係拍戲既.
問你死未?

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2022-6-29 17:50 發表

打緊杖都仲有成1000人行商場先趣緻
而死傷不足百人更神奇

啲導彈咁高速又唔會事先通知幾時會炸你,有冇咁橋可以擺定個鏡高嚟影得咁清楚?除非啲導彈係份自己或啲萌友發:射嘅所以預先知道可以擺定個鏡頭嚟拍沙龍照!

引用:
原帖由 來如雷霆收震怒 於 2022-6-29 18:05 發表

成個政府團隊都係拍戲既.
問你死未?
原本係喜劇演員升咗格做導演

何你活大導演

打仗 又唔俾18-60歲男性走 仲講咩民主 

支導彈邊個射去商場都有待證實

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-6-29 17:34 發表
俄羅斯軍方周一(27日)轟炸烏克蘭中部城市克列緬丘格一個商場,造成至少20死59傷。烏克蘭總統澤連斯基周二(28日)公開

...
最正係個構圖真係太正,商場喺正中間,主角位,驚人睇唔清楚,導演用心,抵讚啦。

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-6-29 17:34 發表
俄羅斯軍方周一(27日)轟炸烏克蘭中部城市克列緬丘格一個商場,造成至少20死59傷。烏克蘭總統澤連斯基周二(28日)公開

...
咁清? 好似拍戲。。。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]