• 瀏覽: 31,689
  • 回覆: 155
+9
監倉攞唔到靈感咩

低能曱甴仲以為會有黃官讚美係優獸青年。

入赤柱拎靈感, 重新學做人.  

死曱甴

「因為是上訴人自己承認她選擇留在暴動現場超過13分鐘,原審法官沒有理由要排斥,至於不信納上訴人解釋稱為獲取創作靈感而留低,原審法官給予的理由亦非上訴方所指那麼單薄,彭官認為其理由已足夠清楚,其結論亦無可批評。至於有關使用蒙面物品罪,即使接納申請人為何留在現場的解釋,但她單是身處集結現場、就算不是參與非法集結,只要有使用蒙面物品已足夠定罪。」
留低係自己揀嘅,福佳咗就唔好上訴啦,你估仲有「見證歷史一刻」的歌仔唱呀!

引用:
原帖由 9big 於 2022-6-29 13:45 發表
網民於2019年11月發起「黎明行動」在多區堵路,警方欲進入香港中文大學搜查,引起示威者反彈,雙方於中大二號橋爆發激烈衝

企喺現場攞零感 不如話 阿唔出屎 等屎出:sm ...

又一個傻西,抵L死

判咁輕,律政司上訴啦

讀六年教育及文學雙學位,咁就冇咗份三萬蚊教師職位。
除咗恭喜唔知講乜好囉。

因果呀!曱甴冇好下場!😊

引用:
原帖由 ivan00000 於 29-6-2022 14:57 發表

唔係守,係想截斷吐露港公路(包括鐵路),將條雜物拋入公路同鐵路,所以警方一向無話要入「中大」
理工都係啦, 差人係外邊冇入去, 佢自己收皮, 比佢霸左又點

引用:
原帖由 sylm01 於 2022-6-29 14:29 發表
3年9個月, 乖乖地可早啲出嚟 
除非真係乜都冇做過, 否則唔好嘥錢益律師 
流靶3碌9, 堅靶3碌都唔使, 除非係裏面有嘢衰比人port, 咁就另計。師兄講得冇錯, 如果佢真係有做過, 乖乖地受埋佢, 留返的律師費, 受完果陣, 出嚟食, 出嚟玩好過益班狀棍。

不知悔改,加監一倍差唔多

引用:
原帖由 9big 於 2022-6-29 13:45 發表
網民於2019年11月發起「黎明行動」在多區堵路,警方欲進入香港中文大學搜查,引起示威者反彈,雙方於中大二號橋爆發激烈衝

企喺現場攞零感 不如話 阿唔出屎 等屎出:sm ...
威完唔找數

睇見曱甴一隻一隻咁死
黎民之福

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]