• 瀏覽: 5,502
  • 回覆: 23
引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2022-6-29 08:21 發表
拘捕一名姓彭(61歲)男子, 今次誤殺可以得到赤柱長期飯票一張, 真係安落哂
苛徵重稅養廢柴
又要香港人俾錢養呢D廢老

引用:
原帖由 kuochung 於 2022-6-29 02:04 發表
【on.cc東網專訊】天水圍上周六晚(25日)發生街頭傷人案,一名姓馮(63歲)男子偕友,在茶餐廳用膳及慶祝生日期間,疑因故與一名朋友口角爭執,他其後在天瑞路88號俊宏軒對開被襲擊,撼落地下致頭耳流血昏迷。據悉,馮送院後腦幹組織大部分功能喪失,並延至今日(28日

當晚與馮一同用膳的人,大部分為退休人士,約3個月前在公園打躉時而認識。  

原來新相識而已:smile_27 ...
新聞一早講咗係朋友關係

一時口角,一個死左 一個坐監

唔怕啦可能裝精神病又過呢!

引用:
原帖由 s336990_1 於 2022-6-29 04:32 發表

傷到頭呀
人係好化學架
食環職員比個印巴小販又係1推就玩完, 不過個法官判得好輕

引用:
原帖由 超級古代貓奴 於 2022-6-29 06:05 發表
腦部非常重要
當然, 所以唔可以比人話無腦

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-6-29 08:15 發表
老嘢收吓火, 可能會冇事.
飲咗酒

引用:
原帖由 apricot22 於 2022-6-30 09:03 發表
仲要係被識無耐既朋友打死
3個月

引用:
原帖由 kuochung 於 2022-6-29 02:04 發表
【on.cc東網專訊】天水圍上周六晚(25日)發生街頭傷人案,一名姓馮(63歲)男子偕友,在茶餐廳用膳及慶祝生日期間,疑因故與一名朋友口角爭執,他其後在天瑞路88號俊宏軒對開被襲擊,撼落地下致頭耳流血昏迷。據悉,馮送院後腦幹組織大部分功能喪失,並延至今日(28日

當晚與馮一同用膳的人,大部分為退休人士,約3個月前在公園打躉時而認識。  

原來新相識而已:smile_27 ...
如果佢打o既係後生仔就可以唔駛去差館, 警察到場最多勸兩句就走得, 唔使被告誤殺o甘慘
大家都幾十歲人, o甘樣值得咩?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]