• 瀏覽: 29,765
  • 回覆: 152
+6
俄羅斯總統顧問烏沙科夫(Yury Ushakov)6月27日表示,總統普京(Vladimir Putin)已經接受印尼總統佐科維多多(Joko Widodo)邀請,11月出席印尼

歐美又一次出醜,以為仲係殖民地時代可以號令天下?

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/786529/g20-印尼不理西方施壓邀普京參會-克宮-總統將親自出席

呵呵,到時記得按傳統影張大合照!
好想睇拜登加歐豬領袖同普京合照 😉

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2022-6-28 22:44 發表
俄羅斯總統顧問烏沙科夫(Yury Ushakov)6月27日表示,總統普京(Vladimir Putin)已經接受印尼總統佐科維多多(Joko Widodo)邀請,11月出席印尼

烏克蘭都會參加,到時俄烏就同枱
印尼似乎想拉埋中國一齊做和事佬

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2022-6-28 22:48 發表

烏克蘭都會參加,到時俄烏就同枱
印尼似乎想拉埋中國一齊做和事佬
唔係啩!講緊G20,唔係G99。
烏克蘭🇺🇦算老幾?

印尼有guts, 做得好

引用:
原帖由 tinnit 於 2022-6-28 22:54 發表
班幕後大佬同普京齊齊坐低開會,澤連司機心碎了。

印尼做 host ,話 L 之你地

過引,睇普京表演乜野叫敢作敢為😄

印尼唔怕美共制裁?

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2022-6-28 22:56 發表

班幕後大佬同普京齊齊坐低開會,澤連司機心碎了。
馬克龍成日都攬住呀男一, 男一應該無問題的..

歐美賊作威作福年代已經玩完.

等睇普京發表偉論

引用:
原帖由 tinnit 於 2022-6-28 22:54 發表
印尼睇穿美國,知道佢已經唔係大哂?

普京最後唔會去,怕一去冇回頭,條友唔傻得哂

引用:
原帖由 T2. 於 2022-6-28 23:04 發表
印尼唔怕美共制裁?
中國唔驚,印度唔驚,印尼唔驚。
世界頭四個人口最多既國家之中,有三個唔驚。

主題標籤 #俄羅斯
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]