• 瀏覽: 2,072,606
  • 回覆: 7,422
  • 追帖: 160
+1460
引用:
原帖由 theyuen2000 於 2022-6-28 01:34 發表
來了來了
愈近七一
背後班大老細落order要各黑媒挑動內部矛盾了
看了警方昨天搜出的槍械武器,真是誇張,大大把假槍,應該不是MK槍舖那些貨吧。還有些服裝,仲有隊名叫嘜七武裝部隊,最搞笑係個嘜L隊徽隔離係特區徽,小的噴飯。白痴講毒份子死於蠢係安排好的,救吾番既。

報到

報到 繼續支持

報到,繼續支持

報到,繼續支持馬兄

支持

繼續🐷持!

多謝馬兄!多謝!

同類事件發生又發生。

慶典辦洩逾400嘉賓電郵 包括多名議員及候任高官 - 東方日報 (on.cc)
唔知上頭有冇交帶要用BCC,定係條靚唔跟,或者無問清楚。

北京亦都有好多搞事蹲熱度歪曲事實報導嘅媒體⋯⋯

老外媒體吹水做假玩陰謀,作賊心虛自自然然以為人人都係咁樣

但事實係
https://m.weibo.cn/1659893422/4785082156453275

引用:
原帖由 kylohk 於 2022-6-28 02:51 發表

"2019 年白皮和賣國賊對漁村做了最瘋狂的事,漁村人一直是躺平,誰管也成,最重要是個人利益。"

講得極好! 班自稱黃同埋大部分自稱藍嘅港人其實冇咩分別,兩者都冇無私愛國嘅觀念,而只係喺中西博弈中靠自己覺得係強嗰方嗰邊站。

但公度啲講,好多採用西方民主政制嘅國家嘅人民有幾多都會願意咁無私去愛國呢? 好多人為佐自己嘅利益會投票支持唔合乎國家長遠利益嘅政策!
(偽)藍!
小馬經常引用的名詞。(偽)藍絕非黃綠人扮藍人,嚴格來說,(偽)藍不就是一群機會主義者,這群人在教員的選集來談了不下幾百次,教員常用的名詞就是 “右傾機會主義”。
一個乞暴就好像一面照妖鏡,612 出事後,還有微量的發聲,之後經濟日報石先生倒下,沒人再發聲了。等,就是等!等什麽?不就是等風向,等星星之火,會否撩原,等看那一邊先倒下!
乞暴中間的事,太黑白分明了,小馬不多說了。黑暴初期,小馬認為最多祗有二百萬加一的黃人,後來,小馬知錯了,原來共有二百萬非常堅定的黃人,二百萬中產有樓黃人和二百萬騎墻黃人;另外有一百五十萬的深藍、淺藍和(偽)藍;真正紅的,不足二十萬。
風向轉了,知道吹什麽風了,機會主義者就找機會了,找機會干麽,不就是利益吧,愚村最大利益就是地,誰搞爛土地利益就搞誰,誰給搞,不用小馬再說吧!
(偽)藍,不就是有利益就是藍吧!可以繼續北上揾錢,當然是藍;可以繼續北上東莞做大爺,當然是藍……這些利益沒有了,又要用藍的身份駡人,教員最討厭就是這些人,因為這些人全是炸彈,破壞性最強!
愚村光復了嗎?
還早!
現在祗是把二百萬騎墻黃人變了(偽)藍,一百五十萬的藍由開始就有八成是(偽)藍,所以,愚村祗是多了二百萬(偽)藍而已。可來光復!
李特首上場,不服打到他們服!可以嗎?可以的,但不是現在,要等契機,這就是為什麽坪石村要拆旗的原因了!
什麽時候契機來,快了,三年內開戰了!

引用:
原帖由 4300dtns 於 2022-6-28 03:14 發表

看了警方昨天搜出的槍械武器,真是誇張,大大把假槍,應該不是MK槍舖那些貨吧。還有些服裝,仲有隊名叫嘜七武裝部隊,最搞笑係個嘜L隊徽隔離係特區徽,小的噴飯。白痴講毒份子死於蠢係安排好的,救吾番既。
師兄,雖然有國安法,但啲友仔仍然死心不息,仲越搞越有⎾規模⏌,呢排搜到嘅武器數量係近年少見,有供必有求,佢哋喺邊度搵到呢啲裝備呢,耐人尋味!

謝馬兄建樓,使小的有跟眾師兄師姐學習交流的方寸。

引用:
原帖由 ahmei 於 2022-6-28 09:05 發表
同類事件發生又發生。

慶典辦洩逾400嘉賓電郵 包括多名議員及候任高官 - 東方日報 (on.cc)
唔知上頭有冇交帶要用BCC,定係條靚唔跟,或者無問清楚。
大佬巡視業務,就會有人玩嘢,港人最重私隱,點會對洩漏電郵地址唔留意,呢啲嘢分分鐘陸續有來

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]