• 瀏覽: 37,145
  • 回覆: 217
+5
引用:
原帖由 世界真虛假2 於 2022-6-27 10:25 發表
又作故仔,白痴新聞
連法院都有判決,呢啲新聞好難造假喎。
哦,我知道啦,因為係喺台灣發生,唔係大陸,所以就係故仔了。

引用:
原帖由 triumphal_ark 於 2022-6-27 10:12 發表
難怪高尚港人偷渡都要去民主台灣地區,原來想合法食幼齒
食幼齒呆灣都唔合法架吓化??

美國車上強姦無人理
呆灣變態佬約9歲車震
係咪痴線

引用:
原帖由 公你贏,字我輸 於 2022-6-27 10:26 發表
湯大狀有知音人

吊!又係台灣!真係多嘢玩

引用:
原帖由 judylam651 於 2022-6-27 10:33 發表

不過,法官考慮到呂男未有違反女童意願、事後認罪有悔意,而且他要獨力養育3名未成年子女及母親,收入只有3.8萬台幣(約10,170港元),經濟能力不算好,加上他受審期間仍盡力和受害人達成和解,並已履行調解條件,受害人不追究,他更獲女童的母親原諒。基於上述因素,法官決定減刑,最終輕判1年8個月徒刑,兼緩刑5年,毋須入獄,要提供80小時的義務勞務及接受法治教育3次。

死9官即係話女童自願 !  ...
嘩……咁都得…即係搵人兇下受害人,再比錢佢,受害人被和解既話,就咩事都無?

台灣幾時變左戀童島

引用:
原帖由 神行客 於 2022-6-27 10:59 發表
台灣省特別多禽獸
求情時係咪話菜市長教用愛發電, 所以做愛幫部電動車差電?
唔係,應該話自己係民進黨嘅忠誠網軍,立下不少汗馬功勞。因為係對台灣有極大貢獻,所以予以輕判。

女童母親食屎嫁?
咁都可以有得原諒?

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2022-6-27 11:16 發表

唔係,應該話自己係民進黨嘅忠誠網軍,立下不少汗馬功勞。因為係對台灣有極大貢獻,所以予以輕判。
汗馬功勞就係俾全鄉土睇到1450網軍分化中港嘅陰謀

令我佩服此人疏通的能力神乎其技,若在香港或內地,此類案犯天皇都冇得挽!

日本?

引用:
原帖由 七個幼稚的魚蝦 於 2022-6-27 11:13 發表

食幼齒呆灣都唔合法架吓化??
唔合法,不過經常可以俾錢搞掂,獲得諒解

所以點解, 咁多黃畜特別鍾意, 著草去台灣省, 就係咁解喇.

如此判決,可以媲美「戴避孕套不算強姦」。