• 瀏覽: 5,397
  • 回覆: 22
美國佛羅里達州阿塔蒙特泉(Altamonte Springs)日前發生一宗殺妻兇案,一名21歲華裔男子將其越南裔妻子的喉嚨割開,再拖至浴缸放血「等死」,在妻子失血過多死亡前,更還一邊握住她的手播放她最愛的音樂。疑兇已落網並被控一項一級謀殺罪及竄改物證,目前正被還押候審。

移民何價, 綠卡何價, 美國夢何價, 而家家破人亡添

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1849415/即時-國際-冷血男割喉殺妻-拖浴缸放血邊播妻子最愛音樂

放血恐怖

唔明美國教育教出咁多魔鬼, 連咁不錯的老婆都殺得落手, 

班著草老美的曱甴妹怕否她朝也相同呢

Output咗:Input會係乜?

R.I.P.

美麗的風景線
最有愛嘅國家

唔通係衰送綠帽?

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-6-26 08:08 發表
唔通係衰送綠帽?
男的21碎, 應兩公婆都很後生, 佢老婆唔係咁快就出牆嘛

執子之手, 與子皆老何等美事

但相信在美國都會成為稀有, 
你看特朗普而任夫人係第幾任

拜登明明有自己老婆, 都唔拖就去拖住阿根廷夫人唔放手

妖怪國家

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-6-26 08:46 發表

男的21碎, 應兩公婆都很後生, 佢老婆唔係咁快就出牆嘛
有可能係短小冇力, 咪滿足唔到條女囉.
落得咁重手, 一定係積怨甚深.

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-6-26 08:51 發表

有可能係短小冇力, 咪滿足唔到條女囉.
落得咁重手, 一定係積怨甚深.
咁條仔唔係好蠢??短就咪移去美國添啦,

劏雞放血

眼係靈魂之窗,直接反映內心,真係有相睇架,兇手雙眼形神冷漠,陰質,所以呢類人不宜做朋友,更不宜做夫妻..

帝國價值觀就係咁,對內唔高興就槍擊殺人,對外唔滿意就反恐出兵

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-6-26 09:20 發表

咁條仔唔係好蠢??短就咪移去美國添啦,
你講出個重點來, 嗰邊啲黑鬼, 確係好粗壯.

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-6-26 10:07 發表

你講出個重點來, 嗰邊啲黑鬼, 確係好粗壯.
美國白人咪不少身受其害囉, 好多白人人妻俾黑鬼啅晒囉,
係班黃皮白心咁豬, 係要帶老婆去餵黑鬼

主題標籤 #移民
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]