• 瀏覽: 24,918
  • 回覆: 125
+3
賤種地區

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2022-6-25 23:28 發表
打交就打交啦,悲乜撚嘢情城市啊!
死東方黑記窮閪亂寫一通!😋
叻既就唔洗做記者

個麻甩佬浴血街頭,問題咪解決左

天瑞麥記番版天水圍都係不宜居住

元朗國都咁唔太平😞

中環都劈友,咁中環又係悲情城市?

引用:
原帖由 tkkay623MK2 於 2022-6-26 00:00 發表

鬼咩!有某律師政棍話暴力可以解決問題嘛
最近好似失左蹤

引用:
原帖由 暴徒黑衣人 於 2022-6-26 00:19 發表

你喺香港見過愛國者???
愛美國得唔得先?我就親眼見到啲爬蟲類攞住支美國🇺🇸週街走又話帶路又話盛

應該腦出血

熟客應該好快捉到人,未必係打交,好似推跌頭撞地就快釘

警方封鎖現場並調查事件原因,案件列作襲擊致造成身體傷害(AOABH)。據悉,施襲者其後往天逸邨方向逃跑。
據目擊者指,事主與施襲者互相認識,事前一行約8人在上址一間茶餐廳吃飯並慶祝生日,其間曾飲酒。眾人用饍後離開,當時仍相安無事,由事主負責埋單。惟他們步出餐廳後,便因事發生爭執,繼而推撞,事主疑被推跌在地上,全無反應,雙眼無神,口部微張,左耳及頭部溢出大量鮮血。目擊者指施襲者是茶餐廳熟客,傷者則不曾光顧,懷疑眾人醉酒惹禍,直指事主傷勢嚴重,憂會危及性命,慨嘆﹕「整定喇,冇得救喇,耳仔出晒血。」原文網址: 天水圍食客慶生酒後起爭執 中年漢疑被推跌頭傷昏迷 | 香港01 https://www.hk01.com/sns/article/785664

引用:
原帖由 暗黑菠蘿 於 2022-6-26 00:42 發表

愛美國得唔得先?我就親眼見到啲爬蟲類攞住支美國🇺🇸週街走又話帶路又話盛
漢奸好多!

黑暴又出黎搞事?

引用:
原帖由 tkkay623MK2 於 2022-6-26 00:00 發表

鬼咩!有某律師政棍話暴力可以解決問題嘛
律師教育年輕人座監人生先精彩

引用:
原帖由 cHENG222214 於 2022-6-26 00:58 發表

律師教育年輕人座監人生先精彩
假髮人也教導世人呢啲係優獸青年

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]