• 瀏覽: 9,867
  • 回覆: 52
+2
濫捕?

"....全美多地也出現抗議活動,包括紐約、洛杉磯、芝加哥等城市,其中在亞利桑那州鳳凰城6月24日一度出現混亂,警方指有部份支持墮胎權的示威者敲打州議會大廈的玻璃門,警方之後使用催淚彈驅散示威者"

美國警察用催淚彈驅散示威者,外國無出半句聲指責.
香港警察用催淚彈驅散暴徙,美英等國家就不斷指責.

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2022-6-25 20:07 發表
美國最高法院大法官以6對3比數推翻羅訴韋德案(Roe v. Wade)中奠定維護的女性墮胎權後,意味墮胎權不再受憲法保護,美媒6月24日報道,美國部份診

美國關你乜事

咁都有25人被掃?

示威唔喺民主大國基本人權嗎?

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2022-6-25 20:07 發表
美國最高法院大法官以6對3比數推翻羅訴韋德案(Roe v. Wade)中奠定維護的女性墮胎權後,意味墮胎權不再受憲法保護,美媒6月24日報道,美國部份診

美國唔會教係佢國內掉汽油彈嘅

各位手足,打好國際線,光復美國,墮胎訴求,缺一不可

美國係2019年頭,果年己經成萬人感染流感死亡,其實係咪美國肺炎始源?
係自己針對人類DNA嘅實驗室;研發肺染最終害人一百自損百五下,而家美國嘅死亡率高於出生率。

見到唔對路,美國所以立即想廢除合法墮胎來挽救出生率。

支持反轉尾國

引用:
原帖由 大滾友 於 2022-6-26 06:28 發表
各位手足,打好國際線,光復美國,墮胎訴求,缺一不可
加油    玩盡佢

引用:
原帖由 CS601P 於 2022-6-26 02:37 發表

=============
牠們會九吾搭八咁話"民主國家,四年換一次總統","民主國家,有罷工,示威的自由","民主國家XXXXX",...."民主國家的屎是香".....
典型回應:民煮國家,無論點扑街都好,因為有民煮選舉,所以有機會選出好領導人,就算今次選唔到,下次,下下次,下下下次,終有一次會選到,國家逐漸會轉好,變得富裕公平自由

極權國家,無論點富裕都好,必然會逐漸腐敗,遲早完

引用:
原帖由 kw_lam 於 2022-6-25 20:46 發表
香港黃畜幫邊便好呢?女性冇墮胎權,比人強姦,亂倫,畸形胎都唔可以,慘慘慘,自由民主大國尊重普世價值講人權,應該支持邊便?
黃犬當然要扮盲睇唔到啦~

中國都比美國自由!!

放心,美國無政黨係靠示威養人,每次示威完示威者都好快被消失

和平示威都拘捕。。。wtf....

法律精神呀!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]