• 瀏覽: 29,927
  • 回覆: 255
  • 追帖: 1
+29
大陸中心/林昀萱報導 中國多間銀行近日出現資金問題,先是河南省個村鎮多家銀行儲戶發現帳戶被「清零」,不僅領不出錢,健康碼也在一覺醒來被標註為必須禁足的紅碼;中國農業銀

今日今日仲想話北京無錢既,應該只剩下台灣民進黨。

新聞來源連結:
https://tw.news.yahoo.com/amphtml/中國銀行爆凍結儲戶-矢板明夫直指原因-中共真的沒錢了-020525923.html

印幾多都有, 咪搞笑啦!
如果中國冇, 全世界都死得了。

引用:
原帖由 gogoaway 於 2022-6-25 16:10 發表
北京有錢,台灣綠營心裡不平衡

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2022-6-25 15:35 發表
大陸中心/林昀萱報導 中國多間銀行近日出現資金問題,先是河南省個村鎮多家銀行儲戶發現帳戶被「清零」,不僅領不出錢,健康碼也在一覺醒來被標註為必須禁足的紅碼;中國農業銀

新聞來源連結:
https://tw.news.yahoo.com/amphtml/中國銀行爆凍結儲戶-矢板明夫直指原因-中共真的沒錢了-020525923.html
祖國唔買台灣石斑
就俾佢哋唱衰。。。😮💨

引用:
原帖由 loginiphone999 於 2022-6-25 16:47 發表

祖國唔買台灣石斑
就俾佢哋唱衰。。。😮💨
台灣既有問題石斑。
剛剛被內地禁時大炒大鬧,大大聲話係政治迫害,點知最後愈揭愈臭。呵呵。

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2022-6-25 16:50 發表

台灣既有問題石斑。
剛剛被內地禁時大炒大鬧,大大聲話係政治迫害,點知最後愈揭愈臭。呵呵。
既然台灣想同祖國抗衡
點解唔直接斷絕生意往來
顯示台灣嘅獨立自主?!🧐

中國政府點會無錢,唔信啦,剩係美債都揸唔少,係咁意賣些少都唔得了啦

呆灣新聞

台網新聞

呆蛙日日就係睇埋呢啲新聞,唔怪得個個變白痴。

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2022-6-25 15:35 發表

新聞來源連結:
割韭菜,見到台積電又話要搶
只有土匪行為才會咁做

引用:
原帖由 gogoaway 於 2022-6-25 16:10 發表
油墨和紙張都冇錢買
只能限制市民取每天每次取一千元

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2022-6-25 16:57 發表
中國政府點會無錢,唔信啦,剩係美債都揸唔少,係咁意賣些少都唔得了啦
中國有錢,一定唔會推出 "惡意不買樓"

原來係確診者,或犯罪者

主題標籤 #禁足
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]