• 瀏覽: 22,951
  • 回覆: 179
  • 追帖: 1
+3
法院送拜登大量選票,條友有運行。最好玩到大選就發。

引用:
原帖由 siuhung 於 2022-6-25 20:17 發表

特朗普邊有立場架,只要呃得到選民就得架啦,反正都係任佢up!
佢當然冇立場. 但佢會以一個商人既角度去睇野, 佢以自己為商品去SELL.
而受佢SELL既, 就係班極右. 就係班保守派. 就係一班鍾意睇佢臭寸既人.
所以. 佢既行為就會以得佢地歡心為先. 亦付合佢自大既性格.

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-6-25 10:28 發表

呢個小事, 重要係連強姦同亂倫都唔可以墮胎
受害者要受雙重傷害咁生出個自己都憎甚至有機會K型嘅BB
正是「強姦」……好可悲。

引用:
原帖由 睇天做人 於 2022-6-25 10:10 發表
自由民主呃鳩人
我有自由強姦,你無自由落我個仔

有人話可以去可以墮胎嘅州份墮胎, 但係美畜好多窮嘅人係負擔唔起跨州墮胎而墮胎應該係醫保唔包! 所以跨州墮胎會係非常昂貴! 有錢人會有權墮胎而窮人就變咗無權

引用:
原帖由 polien12 於 2022-6-26 04:43 發表

我有自由強姦,你無自由落我個仔
強姦包生仔

豬 lA 可扮鬼扮馬, 夾假髮人出境,攪惦佢。

支持各州獨立👍 獨立唯一出路😃

引用:
原帖由 ttkwan 於 2022-6-26 02:14 發表

正是「強姦」……好可悲。
廢除墮胎權後,非法墮胎罪刑罰比強姦罪重,真係好正👍

美國流產政變,吊閪都要個人責任㗎。

食花生食到肥左,睇兩邊打好好睇

現在只係由地方自決是否合法,如果地方覺得接受,一樣可墮胎,麥拜登覺得咁唔算民主咩?

吸毒,拿槍就唔犯法

引用:
原帖由 poorsa2 於 2022-6-26 07:49 發表

廢除墮胎權後,非法墮胎罪刑罰比強姦罪重,真係好正👍
屌……隔咗陣哭笑咗兩聲

美國不嬲都倒退緊,現時更要靠無恥手段呃呃騙騙,再加欺淩打壓其他小國,用卑劣手法迫使其倔服,指指點點其他被倔服所謂同盟國家用卑鄙行為去抹黑某些國家,發放假新聞,此仍今時今日的美國!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]