• 瀏覽: 22,838
  • 回覆: 75
+8
在印度記者上載的影片可見,一男一女在聖河邊忘情親吻,周邊民眾最終按捺不住,其中一名圍觀者抓起男子的胳膊,把兩人分開。眾人開始辱罵,並毆打男子。影片中聽到一人說:「你不感到羞恥嗎?」記者聲稱,2名事主當時身處的薩拉悠河是恒河的支流之一,被印度教徒視為聖河。警方表示已在調查事件,並會採取必要法律行動。

.................................................................................................................................

吓, 印度咁保守0既咩,
又話民主自由??

咁香港見街上或地鉄上的男女都有時錫下, 咁黃人見到會否又民主自由佢地呢

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1848833/即時-國際-印度夫妻聖河接吻-遭群眾毆打

錫下都打??

我見日本AV條女, 係條河剝光上身都未俾人打添???

乜原來民主3哥會打人0既??

好多宗教唔同禁忌 好封建

仍保留古代文化 好定唔好??

引用:
原帖由 keung135 於 2022-6-24 06:03 發表

我只感覺條河咁挪渣都落下嗰下先得人驚

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-6-24 06:07 發表

我只感覺條河咁挪渣都落下嗰下先得人驚
人會適應自己居住地方

就算去先進國家 都會水土不服
飲唔慣當地嘅水 一樣會疴

民主自由大國

實質係的個女人去輪

伊斯蘭教條

竟然唔係輪姦?少有

民族悲劇.

係咪講漏咗?竟然冇輪埋條女,阿三國喎

引用:
原帖由 keung135 於 2022-6-24 06:03 發表

因為天竺沒有像我國,日本和露西亞進行改革

特別是charter oath第四條舊來ノ陋習ヲ破リ、天地ノ公道ニ基クベシ(除舊來之陋習,基天地之公道)。

引用:
原帖由 ctchan20f 於 2022-6-24 06:26 發表
伊斯蘭教條
天竺沒多少綠教徒,基本上在1947年到了巴基斯坦

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-6-24 07:10 發表
民族悲劇.
這是天竺人沒有覺醒特別是民族覺醒之過

想抽條女水?!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]