• 瀏覽: 11,275
  • 回覆: 84
陳凱琳(Grace)的龍鳳胎細佬Derek日前趁着父親節公開一張抱實爸爸的合照,因為兩人樣貌截然不同,而掀起網民熱烈討論,「香港抽水王」林作及後便

買大定細?林作vs grace老竇?

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/784943?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

借咗南亞種?

林...你老母... 

引用:
原帖由 飛劍龍 於 2022-6-23 20:01 發表
借咗南亞種?
🌱

佢老母驗左先啦,搞清楚醫院冇執錯先決定借出500萬好喎

全家垃圾.

有咁嘅老母
自然有咁嘅白癡仔

引用:
原帖由 luckyma 於 2022-6-23 20:01 發表
林...你老母... 
有冇人懷疑林作係唔係佢老母生?

陳凱琳(Grace)出一蚊賭林作唔係佢老母生啦。我+1🦟

林作呢種人
可以喺老死前唔比人打死的話
證明當區治安真係非常好

引用:
原帖由 信天翁88 於 2022-6-23 19:57 發表
陳凱琳(Grace)的龍鳳胎細佬Derek日前趁着父親節公開一張抱實爸爸的合照,因為兩人樣貌截然不同,而掀起網民熱烈討論,「香港抽水王」林作及後便

買大定細?林作vs grace老竇?

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/784943?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
名知出事
仲驗咩

過晒龍啦⋯人哋家事不應滋 

引用:
原帖由 信天翁88 於 2022-6-23 20:03 發表

有冇人懷疑林作係唔係佢老母生?
應該冇正常人想知囉

Derek父子應去驗,然後拎筆錢捐慈善機構我估佢哋父子有血緣最大可能係母親年紀大卵子不良靠借捐卵子生孖胎

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-6-23 20:29 發表
Derek父子應去驗,然後拎筆錢捐慈善機構我估佢哋父子有血緣最大可能係母親年紀大卵子不良靠借捐卵子生孖胎
陳凱琳(Grace)同佢對賭過,

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]