• 瀏覽: 30,479
  • 回覆: 158
+2
引用:
原帖由 T2. 於 2022-6-22 23:12 發表
俄羅斯國防部發言人科納申科夫周三(22日)表示,空天軍周二(21日)向尼古拉耶夫州發射高精度導彈,殲滅500名烏軍第59

戰場訊息萬變,任何來源都不再可 ...
俄國侵略者上國際法庭控告書又多幾頁

放心啦,全世界都支持烏克蘭,死完又有自願軍加入,呆灣仲有綠哇兵團未出

引用:
俄羅斯國防部發言人科納申科夫周三(22日)表示,空天軍周二(21日)向尼古拉耶夫州發射高精度導彈,殲滅500名烏軍第59

活捉戲子總統

僱傭兵開始發覺, 
嘢嘢俾人擺左去最危險O既前綫, 
最後有無糧出本來無人知, 
死左就更加唔會有人追... 
既然係咁, 
做乜唔擺佢地去死?! 

引用:
原帖由 kgoal 於 2022-6-23 10:15 發表
放心啦,全世界都支持烏克蘭,死完又有自願軍加入,呆灣仲有綠哇兵團未出
美國叫國民唔好去
唔係受咩春公約保護 wor

引用:

一睇便知假相, 茄汁都慳!?

東謊,信唔過

引用:
原帖由 wayfarer 於 2022-6-23 10:10 發表

俄國侵略者上國際法庭控告書又多幾頁
應該是學尾軍,屠殺就要毀屍滅跡,又或者制裁/暗殺主審法官,再唔係就搵網軍.毒媒.NGO為罪行漂白,屈佢哋係恐佈份子!

比飛彈炸死都冇一滴血,個個手腳齊全

打仗死弱烏軍巧正常
不議和繼續對抗,越死越多意料中事

引用:

證明柬方習慣看圖寫作

引用:
原帖由 snooboy 於 2022-6-22 23:16 發表
又話用鏟打退俄軍? 😉
鏟在訂製中, 未有現貨!

屎去萬事空, 悲痛是雙方家人。。。美國佬仍帶頭供武器。。

俄羅斯開創不停用導彈打120日嘅新記錄,威武

引用:
原帖由 owen11223344 於 2022-6-23 08:56 發表

條友暫時俾版主禁佐言,回復唔到你
希望國安處快啲拉佢啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]