• 瀏覽: 23,116
  • 回覆: 97
  • 追帖: 2
+4
本港新冠肺炎疫情持續。衞生署衞生防護中心傳染病處主任張竹君公布,今日(22日)新增1,447宗確診,124宗輸入個案,另

1447宗,又多左!咁樣落去唔係路喎

有冇咩措施諗諗佢

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20220622/bkn-20220622163022761-0622_00822_001.html

萬千肺炎賀 71

附件

20220303_6e179ee46e3baa799790E3T8UvVqr2PF.gif(631.63 KB)

林鄭政府唔理, 中央政府又唔出聲, 候任政府唔知想唔想理, 我們小市民可以怎樣?!

引用:
原帖由 佢係乜水 於 2022-6-22 17:01 發表
林鄭政府唔理, 中央政府又唔出聲, 候任政府唔知想唔想理, 我們小市民可以怎樣?!
正常生活

引用:
原帖由 LEE1989 於 2022-6-22 16:48 發表
本港新冠肺炎疫情持續。衞生署衞生防護中心傳染病處主任張竹君公布,今日(22日)新增1,447宗確診,124宗輸入個案,另

1447宗,又多左!咁樣落去唔係路喎

...
真系要做全民檢測時,希望大家可以配合啦。

預告左父親節之後會升, 希望佢盡快回落啦.

繼續四位數字

引用:
原帖由 takngaihk 於 2022-6-22 16:53 發表
萬千肺炎賀 71
奴才黑暴又幫美國播肺炎病,有心靠害

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2022-6-22 17:04 發表

正常生活
三個月中一次美肺視為正常生活?
咁共存L幾時過去韓國中埋猴痘,等我哋睇下與病毒共存的好處!

1447宗,應該係近期最多

引用:
原帖由 mark_tw 於 2022-6-22 17:07 發表

真系要做全民檢測時,希望大家可以配合啦。
澳門這一點做得好, 規定時間內免費做, 過時轉黃碼, 寸步難行, 過時做自費去私人機構做, 直到有結果才轉綠碼, 拒絕做檢測就強制去隔離中心隔離14日   這樣怕市民唔去免費做?!

當無事發生

算吧!快到新政府官員處理

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-6-22 17:11 發表
1447宗,應該係近期最多
是新紀錄, 但唔影響林鄭在家數不能透過銀行出糧的現金和布置新屋

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]