• 瀏覽: 44,739
  • 回覆: 296
+4
引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-6-21 11:42 發表

就可以打到四女人九成死?
當然不可以!

引用:
原帖由 chilawytk 於 21-6-2022 11:34 發表

這裡是討論 "廣州地鐵3號線車廂發現遭陌生男子偷拍",不是"唐山"。
"唐山"事件,如果是用香港的法律制度,那位先用玻璃樽打人頭部的女子也會同時被檢控。
在大陸,大家心中有數啦!

"依家社會仍然係重男權"
在大陸,是先 "婦權,再人權,無男權" 的畸形社會。
在大陸,男孩子都習慣在這樣的環境下成長。
好悲哀! ...
新聞中個煸風點火嘅就係用唐山事件去恐嚇要求刪相嘅女子
睇下你,唔單止唔回應呢點
仲想將唐山事件完全剝離

如果大陸係婦權行先,邊有唐山呢單嘢發生?
都唔make sense嘅

要學習尊重女性喇
人人平等呀
無任何一性別需要為另一性別效勞架

依家社會,特別係小黃人社會,係極度男權嘅
佢地有個騙徒神棍,我稱其毛教主
由朝到晚都話將會控制到神去革命,當然係人嚟唔係神,但一呼百應,個個小黃人膜拜毛教主去騷擾“神”
隻隻小黃人認為神應當被奴役,要聽命於佢地
知唔知點解?
因為毛教主所講嘅神係一個女人
如果係男人,毛教主就會過主,搵另一個女人謊稱係神,話要控制神用大神力革命架喇
所以你咁悲忿咁講男性無權?
咪玩啦
睇犯罪行為就知仍男權至上

引用:
原帖由 無限餃子 於 2022-6-21 11:41 發表

你相機識攝魂?
正常少少啦,男人影女人仲有乜原因呢

引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2022-6-21 11:39 發表

日本好似就唔可以係街亂影人相
美國通街開槍添,冇腦,印度日日強姦女人,係咪又要跟

引用:
原帖由 Vanillaq_L 於 2022-6-21 11:45 發表

正常少少啦,男人影女人仲有乜原因呢
係咩既人 個腦就諗咩既野 又幻想ai 又幻想模特兒 睇少d電視劇啦 回歸現實世界

引用:
原帖由 chilawytk 於 2022-6-21 10:31 發表

另一名男乘客煽風點火地說:「人家拍你是看得起你,覺得你漂亮,怪不得你這樣的女人被打。」其實拍照者已道歉,只是旁人講出以上的說話。
而sina.com.cn就大事炒作。女事主下車後向警方報案,警方表示已處理事件。
以香港的法律, 這位"煽風點火"的男人犯了甚麼法?

如果是女人"煽風點火"呢?
答案: sina.com.cn不會去炒作。

畸形的大陸社會,極權的大陸社會。
無啦! ...
可以告 行為不檢

引用:
原帖由 無限餃子 於 2022-6-21 11:50 發表

係咩既人 個腦就諗咩既野 又幻想ai 又幻想模特兒 睇少d電視劇啦 回歸現實世界
幻想冇罪,行為化先係重點,點辨解都係冇意義

引用:
原帖由 Vman7 於 2022-6-21 08:26 發表
行為反映教育水平
19年黑暴,反映香港教育水平極低下

引用:
原帖由 netson 於 2022-6-21 11:52 發表

19年黑暴,反映香港教育水平極低下
所以冇好下埸被全面痛擊

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-6-21 11:52 發表

幻想冇罪,行為化先係重點,點辨解都係冇意義
咁個男人做左咩行為 可否講解下

引用:
原帖由 無限餃子 於 2022-6-21 11:54 發表

咁個男人做左咩行為 可否講解下
三狗唔識七,做乜偷影人

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-6-21 11:53 發表

所以冇好下埸被全面痛擊
只係捉到小部份,黃人仍深深不憤

引用:
原帖由 s336990_1 於 2022-6-21 11:45 發表

新聞中個煸風點火嘅就係用唐山事件去恐嚇要求刪相嘅女子
睇下你,唔單止唔回應呢點
仲想將唐山事件完全剝離

如果大陸係婦權行先,邊有唐山呢單嘢發生?
都唔make sense嘅

要學習尊重女性喇
人人平等呀

依家社會,特別係小黃人社會,係極度男權嘅
佢地有個騙徒神棍,我稱其毛教主
由朝到晚都話將會控制到神去革命,當然係人嚟唔係神,但一呼百應,個個小黃人膜拜毛教 ...
要學習尊重女性喇
人人平等呀

要學習人人平等呀!
要學習尊重別人呀!

女性不要自我歧視來傷害男性呀!
觀音兵不要替別人自我歧視來傷害男性呀!

點解唔影得

引用:
原帖由 netson 於 2022-6-21 11:57 發表

只係捉到小部份,黃人仍深深不憤
你放心有排捉,佢地死路一條

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]