• 瀏覽: 44,737
  • 回覆: 296
+4
口賤

引用:
原帖由 dunbinexy 於 2022-6-21 08:34 發表
令我諗返起2019年黑暴,被人影左相就又打又私了
好彩有d 捉到正判左入獄,咩教屍社工都有份。
香港冇左黑暴曱甴,治安好返晒。
當時睇某妄媒記者直播,鏡頭唔覺意影到示威暴徒大頭,個記者即刻自言自語講話唔應該影到抗爭者大頭,好唔好意思
香港記者真係妓者,不道德,不專業,冇操守

引用:
原帖由 鼠貓 於 2022-6-21 09:18 發表

2019打人嘅黑暴真係反映教育水平,低到爬屎渠
讀過幼稚園都唔會捐屎渠, Miss有教:屎渠渠糟糟臭臭

如果男路人老婆有契家佬.........................人家搞你老婆是看得起你,覺得你老婆漂亮

直接問人

死亡3號線咁迫都仲可以偷拍,仲可以有位比條女上前斥責😂😂

原來古代有勾脷筋系啱嘅

M到爂西過火屎~~~~~~
Shot 我!!!🧟😡

引用:
原帖由 Apachewarrior 於 20-6-2022 23:39 發表
內媒上周六(18日)報道,女事主上周四(16日)在廣州地鐵3號線車廂發現遭陌生男子偷拍,遂上前斥責並要求對方刪除照片。另一名男乘客煽風點火地說:「人家拍你是看得起你,覺得你漂亮,怪不得你這樣的女人被打。」男子言論疑指近來轟動全國的唐山打人案,女事主下車後向警方報案,警方表示已處理事件。

男乘客的做法惹來網民不滿,有人留言「判刑也是看得起你」、「那個路人不會說話可以不說,沒人當他啞的 ...
香港無,但大陸有
所以條女係有權要佢刪照片嘅

引用:
原帖由 dunbinexy 於 2022-6-21 08:34 發表
黑暴都是低學歷低智慧的垃圾。

國民教育,教育人民以為 "靚" 就可以任拍

又欲言事主會被打之危險,有禮儀之邦之大國,已失去禮儀

引用:
原帖由 沒自信的人 於 2022-6-21 07:34 發表
香港可以,大陸就真係唔得
香港可以?19年好多影人相變豬頭喎!

引用:
原帖由 dunbinexy 於 21-6-2022 08:34 發表
點止好返曬
直頭繁榮富庶添呀

一隻小黃人可以拖跨幾多個正常人呀
佢地無料無本事,但又想話事
任何有本事嘅普通人佢地都會下手去整
只要被佢地見到、知道
小黃人累人累物架

引用:
原帖由 鼠貓 於 2022-6-21 09:18 發表

2019打人嘅黑暴真係反映教育水平,低到爬屎渠
不,牠們爬的是清水渠,要是屎渠,早就被 沼氣毒死了,當然 ,牠們共爬了12小時,如果途中有場超大雨,隨時浸死佢地,最正係,由毒果篤灰,牠們爬了12小時才被捕,爽到呢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]