• 瀏覽: 6,821
  • 回覆: 21
俄方在北頓涅茨克形勢大好,控制了多個主要城市,
同時網絡文宣的訊息戰亦大敗,當日網上很多幻想的謠言,今天不攻自破。

引用:
原帖由 佛口蛇心。十一 於 2022-6-19 15:21 發表
同時網絡文宣的訊息戰亦大敗,當日網上很多幻想的謠言,今天不攻自破。
人地說之嘛,你咁認真做乜?

引用:
原帖由 Amingo328 於 2022-6-19 15:41 發表

人地說之嘛,你咁認真做乜?
因我想討論吓,
‘’訊息戰‘’下內容嘅真偽,同埋訊息戰究竟對戰爭有無功效?

結果發現,係會有人跟風去追隨相信,但對戰況好似又無乜改變。

台灣曱甴屎報仲日日吹緊'烏軍又贏'

引用:
原帖由 佛口蛇心。十一 於 2022-6-19 15:53 發表

因我想討論吓,
‘’訊息戰‘’下內容嘅真偽,同埋訊息戰究竟對戰爭有無功效?

結果發現,係會有人跟風去追隨相信,但對戰況好似又無乜改變。
係信嘅始終會信,唔信嘅打死都唔信,冇得變架
細個荔枝大個核
大個荔枝搵笨X

信烏狗一成都死啦

台納政權唔叫1450作啲故仔呃吓22K,呃吓佢哋大陸俄羅斯幾水皮台灣幾威,班22K會日日食唔落飯

同黑暴時期香港文宣一樣🤣

引用:
原帖由 佛口蛇心。十一 於 2022-6-19 15:21 發表
我地黃屍綠蛆文宣講既講都好信?。。。

引用:
近年文宣好似無咗總導演,未能配合cnn.bbc的宣傳攻略。
當年。YouTube可以觀看ISIS刀仔割人頭。恐怖分子夠恐怖嗎

引用:
你要明白俄軍控制o既地方已經唔系之前烏克蘭o既頓涅茨克,所以唔算數,只有烏軍控制o既頓涅茨克先系,所以話90%無錯,就好似美國話尊重人權,但是邊個系“人”,可以靈活定義。

烏克蘭怕歐洲國家知佢打輸唔再供應武器,所以成日吹水話就黎反攻入俄羅斯,又擊退俄軍幾多次進攻,正宗講就天下無敵

引用:
原帖由 亞藍米 於 2022-6-20 00:49 發表

近年文宣好似無咗總導演,未能配合cnn.bbc的宣傳攻略。
當年。YouTube可以觀看ISIS刀仔割人頭。恐怖分子夠恐怖嗎
講起又係喎~
當時ISIS啲處決嘅片真係有得睇,
但今日俄烏戰爭,YouTube 好似又無乜嘢睇。。。

引用:
原帖由 starr 於 2022-6-19 16:19 發表
台灣曱甴屎報仲日日吹緊'烏軍又贏'
兩個月前佢地已經話俄軍得三日糧啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]