• 瀏覽: 4,046
  • 回覆: 18
+5
澳門發現至少12宗冠確診,政府宣布,今日 (19日) 中午12時至本周二(21日)中午12時舉行全民檢測,所有澳門居民,...

澳門又向足鳩政府做示範

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20220619/mobile/bkn-20220619080459288-0619_00822_001.html

12宗全民檢測, 香港尋日1200宗當冇事發生, 果然夠晒足鳩

引用:
原帖由 湊熱鬧的人 於 2022-6-19 08:38 發表
12宗全民檢測, 香港尋日1200宗當冇事發生, 果然夠晒足鳩
你認為澳門是正常?
還是香港不正常?

澳門好波 ! 

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2022-6-19 08:51 發表

你認為澳門是正常?
還是香港不正常?
覺得目前香港是正常的咪個腦唔正常囉! 你是甚麼立場的, 相信香討冇人唔知吧?!

引用:
原帖由 湊熱鬧的人 於 2022-6-19 09:00 發表

覺得目前香港是正常的咪個腦唔正常囉! 你是甚麼立場的, 相信香討冇人唔知吧?!
覺得香港封城清零先係正常,咁應該全港只係得香討清零盲毛個幾十人

澳門12宗都做,香港過千宗都唔郁手

呢十二件點嚟架?

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2022-6-19 08:51 發表

你認為澳門是正常?
還是香港不正常?
期望盧局長引入深圳抗疫模式至本港,9月通關

引用:
原帖由 s336990_1 於 2022-6-19 10:52 發表
呢十二件點嚟架?

引用:
原帖由 s336990_1 於 2022-6-19 10:52 發表
呢十二件點嚟架?

做嘢真快手,淩晨發現疫情
今日上午已經開始全民核酸
53個站,342個採樣站,有啲同事十零分鐘已做完檢測。超快。

引用:
原帖由 湊熱鬧的人 於 2022-6-19 08:38 發表
咁唔係。 如果香港當初認真面對 。 就唔會搞到第五波咁大鑊。 有個案就一定會有。 但唔會咁大型爆發囉。

引用:
原帖由 炎夏笨拙的天才 於 2022-6-19 15:47 發表

咁但係餐廳廚師又喺邊度感染呢? 

引用:
原帖由 晶晶寶寶 於 2022-6-19 16:52 發表

咁但係餐廳廚師又喺邊度感染呢? 
大家根本有個盲點
大陸本身是日日有確疹,雖然唔多

而大陸,澳門是通關
誰人能保證,澳門的個案不是由內地傳入?

引用:
原帖由 湊熱鬧的人 於 2022-6-19 09:00 發表

希望果條友快D比人拉

主題標籤 #確診
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]