• 瀏覽: 50,922
  • 回覆: 284
+8
一個資源咁豐富嘅國家, 誰怕誰?🤭

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-6-16 17:47 發表

鬼唔知咩......食晒港口變內陸國就等收皮啦la
地俄羅斯大把.......黑海家下玩晒
西方完全無視2014年之後亞速對烏東做過啲乜嘅後果

賣你可以,Market Price +30%

歐洲咁多國家元首 領袖 都唔夠以上香討師兄識計數 

引用:
原帖由 周大賓0 於 2022-6-16 17:57 發表
我睇你用道德綁架綁架得幾耐

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-6-16 16:39 發表
俄羅斯天然氣公司(Gazprom)6月15日宣布,經北溪(Nord Stream)管道輸送至歐洲國家的天然氣數量,16日上午1時30分開始會進一步削減三分之一。根據法媒,俄羅斯天然氣公司在Telegram稱,由於發動機技術問題,列寧格勒州(Leningrad)波爾托瓦亞(Portovaya)天然氣壓縮機站,正停止一台燃氣輪機的運行,公司現在每天最多輸送6,700萬立方米天然氣。
俄羅斯天然氣公司 ...
邊個制栽邊個至真 哈哈

on 9,擺明系玩鳩你又點,食得鹹魚抵得渴唄。。

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-6-16 16:54 發表

我係俄佬就立刻關總掣
咁唔好玩,若即若離,似有還無,半推半就,呢種安排先對歐豬最大折磨。

普京大帝呢招真係高,減三份一等你無得儲氣,歐🐷嚟緊個冬天真係要燒柴

歐洲正透過埃及向老美支持者以色列買
以色列一定大口大口吃掉歐洲

所以德法義去見司機,要條友停戰及送烏東比大帝。

引用:
原帖由 周大賓0 於 2022-6-16 17:57 發表
我哋都係戰後分析,馬後炮咁講。如果睇未來,咁就睇俄羅斯係唔係真係打立陶宛了。

老尾搞屎棍

一三五停氣
二四六維修

好合理呀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]