• 瀏覽: 49,298
  • 回覆: 284
  • 追帖: 1
+8
越早關, 等班歐佬越無時間蓄油, 之後剛入冬剛好無晒油, 即88

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2022-6-16 17:00 發表

導彈盧布都唔帶來,人來托呀
老尾好契哥

美烏元首通電話 美再提供10億美元軍備

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20220616/bkn-20220616013109331-0616_00992_001.html

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-6-16 17:04 發表

老尾好契哥

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20220616/bkn-20220616013109331-0616_00992_001.html
呢d就真正嘅債務陷阱

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-6-16 16:56 發表
冬天有戲睇
夏天熱浪都好難捱架

批評俄方此舉是政治決定 <<< 呢句笑死我

俄國油賺到笑, 天然氣賺少d凍卵死班白豬真好爽

歐盟要制裁俄佬就預咗有今日,你不仁,我不義,點會放過你

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-6-16 17:04 發表

老尾好契哥

甘L少,唔夠兩日無晒,盧布值錢好使呀!你老尾

係啲西方國家傻姐,成日話3幾年後唔用俄氣,但又唔諗吓人地一定比時間你去搵代替品咩

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-6-16 16:54 發表

呢段野似馬後炮多lor
咁叻, 唔2月尾3月頭就發表

之前話俄羅斯中美國計etc 果陣唔出黎反駁
如果2月尾3月頭發表, 寫這個的就是神, 不是人...
正如19年6月至8月, 如果有人話, 最後反對派會被連根拔起, 你都唔信啦

引用:
原帖由 ichthys2 於 2022-6-16 16:49 發表
還有三、四個月左右,冬天就要來到,歐洲各國都要想清想楚。
仲冬天,顧咗熱浪來臨先啦

引用:
原帖由 k514 於 2022-6-16 17:14 發表

仲冬天,顧咗熱浪來臨先啦
開冷氣都死

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-6-16 17:07 發表

夏天熱浪都好難捱架
政治正確可以唔洗沖涼睇來歐洲人變咸魚。

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2022-6-16 17:14 發表

如果2月尾3月頭發表, 寫這個的就是神, 不是人...
正如19年6月至8月, 如果有人話, 最後反對派會被連根拔起, 你都唔信啦
2月尾3月頭打緊啦.......
真係咁叻既, 小小朱屍馬積就捉到路啦

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-6-16 16:39 發表
俄羅斯天然氣公司(Gazprom)6月15日宣布,經北溪(Nord Stream)管道輸送至歐洲國家的天然氣數量,16日上午1時30分開始會進一步削減三分之一。根據法媒,俄羅斯天然氣公司在Telegram稱,由於發動機技術問題,列寧格勒州(Leningrad)波爾托瓦亞(Portovaya)天然氣壓縮機站,正停止一台燃氣輪機的運行,公司現在每天最多輸送6,700萬立方米天然氣。
俄羅斯天然氣公司 ...
歐洲為民主自由付出代價, 佢地D國民應該捱都捱得開心架.
而家先黎後悔?唔係吖.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]