• 瀏覽: 49,389
  • 回覆: 284
  • 追帖: 1
+8
引用:
原帖由 奧林巴斯 於 2022-6-18 11:22 發表

美國佬剛剛先講再加10億美金援助,三位大佬親自上門應該不止這個數吧...
口爽爽就有

引用:
原帖由 豬西藍屎 於 2022-6-17 12:09 發表

請問盧布升返晒未?
你話呢!
唔好由我講,不如你直接睇對換價

俄羅斯話今年賺夠啦,下半年休息

引用:

請問盧布升返晒未?
美西冇同你講既事 ?

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-6-16 16:54 發表

呢段野似馬後炮多lor
咁叻, 唔2月尾3月頭就發表

之前話俄羅斯中美國計etc 果陣唔出黎反駁
你識閪咩😂

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-6-18 11:27 發表

口爽爽就有
美國就有權禁止中國唔可以援助餓裸屍,富有嘅NATO就係要慢慢玩殘你貧窮嘅餓裸屍,貧窮嘅餓裸屍有咩料同富有嘅美國同NATO玩!NATO無限額的金錢同武器援助烏克蘭,但就係禁止你契弟中國唔可以幫餓裸屍,唔係就連中國都一齊制裁埋,擺明就係要食撚住你地中餓!之前「華為」單野就嚇到中國上上下下都瀨晒屎尿啦!或者餓裸屍依家等住五毛屎粉紅去捐助,不過貧窮嘅五毛屎粉紅又點會有錢捐呢!

唯有美國先係世界上最強嘅偉大國家

引用:

請問盧布升返晒未?
升突

引用:
原帖由 wongchongyang 於 2022-6-17 16:55 發表
呵呵~~~半年後冬天,睇下德國,波蘭等國點捱
歐洲好多地方10月已經開始明顯降溫,11、12月隨時已接近零度

引用:
原帖由 vule2011 於 2022-6-19 00:02 發表

美國就有權禁止中國唔可以援助餓裸屍,富有嘅NATO就係要慢慢玩殘你貧窮嘅餓裸屍,貧窮嘅餓裸屍有咩料同富有嘅美國同NATO玩!NATO無限額的金錢同武器援助烏克蘭,但就係禁止你契弟中國唔可以幫餓裸屍,唔係就連中國都一齊制裁埋,擺明就係要食撚住你地中餓!之前「華為」單野就嚇到中國上上下下都瀨晒屎尿啦!或者餓裸屍依家等住五毛屎粉紅去捐助,不過貧窮嘅五毛屎粉紅又點會有錢捐呢!

唯有美國先 ...
負債最多就百份百肯定

引用:
原帖由 66infinity 於 2022-6-19 00:57 發表

負債最多就百份百肯定
你又再睇黨媒,黨媒係無營養啲嘢黎㗎!唔怪之得你地隻隻都又矮又骨瘦如柴咁啦!

你睇吓民主自由嘅歐美人,佢地個個都比你地高大又威猛,連下面條嘢都比你地好多喎

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-6-16 17:31 發表

咁你咪叻lor
你講得岩架.......首都沒有被轟炸, 有水有電有得上網有糧食, 輸入外國物資及軍備不受阻撓<==係事實
冇咩專家講點解會咁
收買人心,等平民吾反抗。
中國打台灣時都會係咁!

寒冬未到已閉水喉, 俄毛真的不讓歐洲活命了

預咗,遲啲歐洲仲大鑊

俄佬不吃這一套

死唔死

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]