• 瀏覽: 50,862
  • 回覆: 284
+8
引用:
原帖由 孤獨的晴朗 於 2022-6-16 20:52 發表

賴屎登同歐洲白皮豬唔求普大哥過到呢個夏天先講啦。而家只司機仔已經比普大哥打到趴曬街了
講真,烏克蘭好快滅國

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 伍皓昌 於 2022-6-16 17:30 發表

其實開戰初期我已問過呢條問題:

"一個打緊仗既國家, 首都沒有被轟炸, 有水有電有得上網有糧食, 輸入外國物資及軍備不受阻撓.....
我真係唔明白,以俄佬之打仗經驗, 點解會打到咁?"

這種戰爭方式真係好不合乎常理, 呢D算唔算"朱屍馬積"?
唔知俄佬是否食屎食著豆, 還是真的咁有雄圖戰略, 但而家馬後炮去解, 又真係解得通... ...
個時我都唔明、已經差唔多包圍司機仔首都了、點知突然之間普大哥又退兵打烏東

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-6-16 17:53 發表

西方完全無視2014年之後亞速對烏東做過啲乜嘅後果
賴屎登暗地支持的

歐盟啲重工業等死中

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 313ching 於 2022-6-16 18:11 發表
普京大帝呢招真係高,減三份一等你無得儲氣,歐🐷嚟緊個冬天真係要燒柴
歐豬要學識偷柴先可以過到呢個特別冷的冬天

引用:
原帖由 寒冬長長工人 於 2022-6-16 18:54 發表
我好欣賞普京一句説話:沒有實力的憤怒,是毫無意義的。
佢唔會同你講咁多,用實力代替説話
同祖國個句、手中有糧、心中不慌、差唔多

引用:
原帖由 GATEWAY2010 於 2022-6-16 21:06 發表

咁又唔得因為烏克蘭有好多同族及俄羅斯人,冇奶油連自己人都搞死埋
我係話冬天開打,然后不送天然氣和石油到歐洲北約國家,凍死佢哋

引用:
原帖由 dvddvdhk 於 2022-6-16 19:54 發表

用啤酒沖!
食都冇得食了邊度重有小麥造啤酒

引用:
原帖由 孤獨的晴朗 於 2022-6-16 20:36 發表

聽講歐洲白皮的電都要用天然氣的
所以而家英國電費貴到hihi 

引用:
原帖由 SOHEUNG 於 2022-6-16 17:03 發表
越早關, 等班歐佬越無時間蓄油, 之後剛入冬剛好無晒油, 即88
絕,普京算無遺留

引用:
原帖由 vule2011 於 2022-6-16 20:30 發表

餓裸屍最近嫌海參崴唔夠大,有意思喺中國嘅東北黑龍江,吉林準備公投入餓!唔知你地五毛小粉紅有咩打算?
原來五毛小粉紅認賊為父
快啲食藥啦、越嚟越白痴啦死曱甴🪳

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]