• 瀏覽: 14,854
  • 回覆: 63
+2
戰敗國能做得乜??俄羅斯已經禁日笨漁民不准在北方四島捕魚。

乜日本喺北大西洋咩

侵略國日本二戰被美國擊敗,而家竟與仇家為伍。

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈2 於 2022-6-16 01:07 發表
日本首相岸田文雄6月15日正式公布他會前往西班牙出席6月底的北約峰會,這將是首位日揆參與該峰會。北約峰會6月29日至30日在西班牙馬德里舉行。岸田

🤔日本同南韓可能下重注美元💵….

現在跌到咁….

騎虎難下…..

一係硬住頭皮走下去….一係清盤破產….

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈2 於 2022-6-16 01:07 發表
日本首相岸田文雄6月15日正式公布他會前往西班牙出席6月底的北約峰會,這將是首位日揆參與該峰會。北約峰會6月29日至30日在西班牙馬德里舉行。岸田

北約關日本西事咩
無啦啦差隻腳埋去
一陣中國限制人民去日本 包括從商
理由係怕人民資產被沒收 到時日本死得

北方四島可以拜拜日本,隨時連中國都會落場

得罪左俄佬唔埋堆唔得

秋田犬要快過泡菜犬做第一個走出黎吠第一聲

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2022-6-16 16:10 發表

拖9你十年八年話處理緊
北約有條規矩,與鄰國有領土爭議,不能加入北約

日本同俄羅斯有北方四島,同韓國有獨島,同中國有釣魚台

日本同所有鄰國都有領土爭議,入北約只係發夢

引用:

俄羅斯好快就係國後島部署中長程導彈

噢~~台灣韓國無得去,而家連日本都無得去
唔知D人遲下一免檢通關會唔會又偷偷去呢
跟手繼續一邊鬧人美國走狗一邊比錢人地洗

引用:
原帖由 2013gundam 於 2022-6-16 01:16 發表
唔知佢準備好承受中俄怒火未呢
俄國因為烏國要加入北約 就出兵
乜佢覺得日本引北約去亞洲 俄國會無反應
咪係..依家俄羅斯 憎北約憎到入骨啦...
日本咁攪. 中國可以明目張膽幫俄羅斯了...

引用:
原帖由 fifa20 於 2022-6-16 01:13 發表
一個南韓一個日本
新揸fit人上場…立即無底線做美國走狗
習普開會都未識死
日韓夠膽,俄羅斯同中國一齊出手
美國同兩大國打咩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]