• 瀏覽: 16,264
  • 回覆: 69
+2
引用:
原帖由 kks668 於 2022-6-15 12:45 發表

你錯了,技術一定要學會從而改善。
「文煮」尾國都解決唔到嘅問題,你認為「獨裁」嘅中國可以解決嗎?
尾國行咗歪路,中國當然唔會去跟,黃畜.文煮信徒另計。

中國在月建城不是夢

黃絲曱甴們,又話美洲病夫科技好先進嘅,點解唔自己接返啲太空人,要俾盧布俄羅斯咁丟架?

未來世界將是中國做主導, 全球圍著中國轉

無咗俄羅斯火箭推進器.無人可以上到太空站

引用:
原帖由 owen11223344 於 2022-6-15 08:53 發表

話俾搞衛生阿姨唔覺意把全部資料當垃圾掉曬喔
唔通連一大班登月計劃嘅科學家都人間蒸發咗?

無俄羅斯火箭接載,2024年國際太空站可以收皮

引用:
原帖由 owen11223344 於 2022-6-15 08:53 發表

話俾搞衛生阿姨唔覺意把全部資料當垃圾掉曬喔
當年美國自稱已經登月10幾次,插左10幾枝國旗在月球,10幾次登月paper documents應該有成個倉咁多,呢位清潔姐姐當垃圾掉得晒真真犀利  

引用:
原帖由 u23dom 於 2022-6-15 13:19 發表
未來世界將是中國做主導, 全球圍著中國轉
中國只限地域分區,黨才是一切。

引用:
原帖由 @海東青 於 2022-6-14 20:26 發表

意大利己參加中國太空站項目。顯然易見,只有悠久歷史的民族才夠格玩這種遊戲
意大利不嬲都係兩頭蛇

引用:
原帖由 原始世k 於 2022-6-15 16:03 發表

意大利不嬲都係兩頭蛇
歐洲文明的燈塔。無論如何也強過盎格魯蠻族

做乜唔搭space X

引用:
原帖由 來如雷霆收震怒 於 2022-6-15 13:20 發表
無咗俄羅斯火箭推進器.無人可以上到太空站
話當年科技冇咁先進
要定時搵外力幫手推, 唔係太空站會跌落黎

話中國太空站就有黑科技解決到問題........

而今的俄羅斯技術真是不怎樣幫到手,只不過友誼第一。 最好讓中東油國也參加,友誼和金錢一齊。歐洲的破落戶就口頭打下招呼,虛與委蛇算了,養不熟的白眼狼。

引用:
原帖由 Visita 於 2022-6-15 17:54 發表
而今的俄羅斯技術真是不怎樣幫到手,只不過友誼第一。 最好讓中東油國也參加,友誼和金錢一齊。歐洲的破落戶就口頭打下招呼,虛與委蛇算了,養不熟的白眼狼。
中國唔同尾國,一定會與友好國家分享科技成果,中.俄.油王合作搞太空基地,並非不可能。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]