• 瀏覽: 16,287
  • 回覆: 69
+2
引用:
原帖由 sylm01 於 2022-6-14 20:20 發表
老美都要用盧布找數?唔係話制裁緊人咩
大佬不受限制,歐豬必須遵從😂

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2022-6-14 20:11 發表
俄烏戰事影響國際航天合作,俄羅斯航天集團稱,將逐步減少參與國際太空站項目,加強與中國合作,建造月球科研站。

俄羅斯航天集團總裁羅戈津接受中國環球電視網訪問,指西方因烏克蘭衝突向俄羅斯實施制裁,當前地緣政治複雜,俄方2024年底前將結束國際太空站的合作,同時加強與中國合作。他將訪問中國,簽署一項共同設計和建造月球科研站的政府協議。

俄方八月將重啟探月計劃,發射「月球-25」探測器,是46 ...
支持

引用:
原帖由 雨點子 於 2022-6-14 20:26 發表

美帝自己都要依靠俄羅斯,就叫的白痴去制裁。
老尾用盧布埋單找數俾人,不過遲左成個月😂

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2022-6-14 20:11 發表
俄烏戰事影響國際航天合作,俄羅斯航天集團稱,將逐步減少參與國際太空站項目,加強與中國合作,建造月球科研站。

俄羅斯航天集團總裁羅戈津接受中國環球電視網訪問,指西方因烏克蘭衝突向俄羅斯實施制裁,當前地緣政治複雜,俄方2024年底前將結束國際太空站的合作,同時加強與中國合作。他將訪問中國,簽署一項共同設計和建造月球科研站的政府協議。

俄方八月將重啟探月計劃,發射「月球-25」探測器,是46 ...
為表誠意射兩粒瞎旦比老尾嘆下先

中俄倆國本身已經是獨當一面,而家再合作,可以是摩訶無量

中俄兩強聯手發展太空事業, 相當好..

唔明, 美國50年前上月球仲輕鬆過搭地鐵, 話上就上, 話落就落, 但點解反而一個太空站都要搭人車, 求其一個復仇者聯盟都可以上落太空啦

引用:

中國係大贏家

建造月球基地,是人類歷史外星基地第一步。
也是人類蹅出宇宙的第一步。

引用:
原帖由 SOHEUNG 於 14-6-2022 23:07 發表
唔明, 美國50年前上月球仲輕鬆過搭地鐵, 話上就上, 話落就落, 但點解反而一個太空站都要搭人車, 求其一個復仇者聯盟都可以上落太空啦
養車貴掛

引用:
原帖由 SOHEUNG 於 2022-6-14 23:07 發表
呢樣嘢真係想唔明,明明當年穿梭機咁勁都廢咗佢🙄

割蓆吧,反晒面,各自搵路。

引用:
原帖由 sylm01 於 2022-6-14 20:20 發表
老美都要用盧布找數?唔係話制裁緊人咩
老尾最興制裁人最終自己仲傷,之前制裁中國已經係咁,而家俄仔又係咁。

反噬慢慢出現

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]