• 瀏覽: 1,025
  • 回覆: 12
1650:俄羅斯國營塔斯社(Tass)周三引述執法消息人士的話說,有超過1,000名最近在馬立波(Mariupol)投降的烏克蘭部隊將被送往俄國接受「調查」。據CNN新聞網報導,塔斯社說,1,000多名來自亞速(Azovstal)鋼鐵廠的

捉一大批烏雞送去戰鬥民族國內烤
美英澳歐盟所有畜生好快就要上烤爐

新聞來源連結:
https://www.chinatimes.com/realtimenews/20220608000904-260408?ctrack=pc_world_headl_p01&chdtv

引用:
原帖由 1000day 於 2022-6-8 20:40 發表
1650:俄羅斯國營塔斯社(Tass)周三引述執法消息人士的話說,有超過1,000名最近在馬立波(Mariupol)投降的烏克蘭部隊將被送往俄國接受「調查」。據CNN新聞網報導,塔斯社說,1,000多名來自亞速(Azovstal)鋼鐵廠的

烏軍送去俄羅斯做戰俘反而安全,如果留在烏克蘭,俾小丑送俾老尾生化實驗室當白老鼠,生不如死 !

引用:
原帖由 judylam651 於 2022-6-8 20:59 發表

烏軍送去俄羅斯做戰俘反而安全,如果留在烏克蘭,俾小丑送俾老尾生化實驗室當白老鼠,生不如死 !
至少露西亞人文明得多,因為是人類命運共同體的最核心

鳥克蘭唔係話係撤退咩...

說好的撤離,點解會變左戰俘??

引用:
原帖由 三級警司 於 2022-6-8 21:02 發表

至少露西亞人文明得多,因為是人類命運共同體的最核心
警司一早教識我露西亞即係俄羅斯,
但係因為是人類命運共同體的最核心呢句點解呢 ?

引用:
原帖由 judylam651 於 2022-6-8 21:10 發表

警司一早教識我露西亞即係俄羅斯,
但係因為是人類命運共同體的最核心呢句點解呢 ?
客氣了

人類命運共同體就是帶領世界永續力量,只有進步國家如契丹、露西亞和朝鮮等進步國家才能肩負創造更好世界的抱負

引用:
原帖由 三級警司 於 2022-6-8 21:14 發表

客氣了

人類命運共同體就是帶領世界永續力量,只有進步國家如契丹、露西亞和朝鮮等進步國家才能肩負創造更好世界的抱負
咁解好合理..
中國帶領這些進步國家一同踐行人類命運共同體..

好, 斬草要除根.

篤灰保平安.

引用:
原帖由 阿乜水 於 2022-6-8 21:44 發表
篤灰保平安.
要承認司機授權種族滅絕罪行,摘卵司機大0樂了。

引用:
原帖由 cll4793 於 2022-6-8 21:53 發表

要承認司機授權種族滅絕罪行,摘卵司機大0樂了。
司機is small potato, 爆美國佬有咩人響鋼鐵廠搞乜先好睇.

其實唔應該捉去俄羅斯, 應該立即驅逐出境(指驅逐出俄羅斯和烏克蘭)
亞速營會為歐美帶來既負面影響, 絕對唔少得過伊斯蘭極端份子(當年美國口中既自由戰士) 將呢班亞速營既人丟去歐美國家. 隨時搞個拍得著伊斯蘭國既巨型恐怖組織. 到時美歐地區真係唔死直都得返半條人命!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]