• 瀏覽: 11,591
  • 回覆: 37
引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-6-8 14:26 發表

咁等咩????
等荷里活搭好佈景。

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2022-6-8 14:07 發表

佢唔係冇能力去,佢應該知道月球一早有料到
點講呢,話佢無技術,我相信登月應該系真;但你話佢有技術嘛,架下連件宇航服生產都搞到一頭煙,之前埋有個出倉宇航員因為宇航服太舊,差D俾水浸死。
其實,面懵D,同中國買埋得咯,去學下中文,上太空唔難啦。

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-6-8 15:02 發表

d咩9去探測冥王星果d project........去都要幾10年啦........
負責果位做到退休, 除時隻野都未去到
咪係,
講到呢d老尾又係好鬼假,老尾人類登月都可以造假逾半個世紀,仲有咩太空探測係真的..

反觀中國航天探測月球背面直播,實打實無花無假,天宮太空站更係獨力創造..

仲有天問一號探測器登陸火星過程公開,祝融號傳來探測火星畫面,一比之下,佢老尾NASA以前個d火星相假到死..

冇俄羅斯火箭發動機美國講講就係登月成功了。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-6-8 07:15 發表
美國太空總署(NASA)周一表示,月亮女神登月計畫其中一個任務,包括首次探索格羅特胡森穹頂丘,並以探測器在240小時分析及收集數據,期望解開穹頂丘的奧秘。

專家相信,穹頂丘由含豐富二氧化矽的黏性岩漿構成,黏性岩漿通常需要水和板塊構造才能形成,但科學家沒有在月球發現水份。為解開謎團,NASA將於2025年在月球展開影像及光譜探測調查。
NASA形容格羅特胡森穹頂丘猶如一個地質之謎,期望透過太空任 ...
美國唔係1969已派人坐太陽11號登月咩?據維基記載美國已經派人三次登陸月球喎!應該對月球狀態瞭如指掌啦!NASA仲2025年再去月球探索?奇怪!最最最重要一點NASA於2025年係咪載人登月先?

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2022-6-8 14:11 發表

現在用雞蟹人做就可以解決好多危險問題
用雞蟹人....咁即係做唔到載人登月啦!點解美國1969年又做到,反而2025會做唔到?唔好話我知1969年都係載雞蟹人登月呀!

引用:
原帖由 judylam651 於 2022-6-8 19:48 發表

咪係,
講到呢d老尾又係好鬼假,老尾人類登月都可以造假逾半個世紀,仲有咩太空探測係真的..

反觀中國航天探測月球背面直播,實打實無花無假,天宮太空站更係獨力創造..

仲有天問一號探測器登陸火星過程公開,祝融號傳來探測火星畫面,一比之下,佢老尾NASA以前個d火星相假到死..
方丈從來好小氣架!佢幾時登月話之佢。最緊要唔好比佢借啲意又話禁乜禁物,一陣又話制裁乜乜物物!中國做好本份就得啦!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]