• 瀏覽: 16,863
  • 回覆: 43
  • 追帖: 1
三大因素:

(1)俄軍越打越精明,如今烏軍完全處於捱打狀態。

(2)澤連斯基被軍方認定賣國,或即將被處決。

(3)俄烏戰爭越早停止越對西方國家有利。

期待戰事早日結束!

烏克蘭面對俄國大軍,根本就輸九硬架啦,死雞撐飯蓋,試問頂得幾耐呢。

對世界黎講是好事

提示: 違規內容已被屏蔽
小孩子都預早知道烏仔司機下場!

https://youtu.be/Ap9sIxMWBYo

司機一死, 和平可待

死左就好了

引用:
原帖由 happyhappyguy 於 2022-6-7 21:32 發表
死左就好了
道友司機早市早着

引用:
原帖由 煙民阿媽生賤種. 於 2022-6-7 11:21 發表
三大因素:

(1)俄軍越打越精明,如今烏軍完全處於捱打狀態。

(2)澤連斯基被軍方認定賣國,或即將被處決。

(3)俄烏戰爭越早停止越對西方國家有利。

期待戰事早日結束!
個C機只在台上做戲搵自己著數! 軍人就要為佢付出生命! 點會唔內訌?

提示: 違規內容已被屏蔽
十成十係司機為左美國利益想打, 烏軍日日死幾百人已經頂唔順想停, 司機又點肯?

撐奈啲都好,順便削弱埋俄羅斯國力。一個弱勢嘅俄羅斯,對歐洲各國都總是好事。

引用:
原帖由 s-chris 於 2022-6-8 15:04 發表
撐奈啲都好,順便削弱埋俄羅斯國力。一個弱勢嘅俄羅斯,對歐洲各國都總是好事。
而家係削弱歐洲各國多於削弱俄羅斯喎

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-6-8 15:05 發表

而家係削弱歐洲各國多於削弱俄羅斯喎
歐洲又無派人參戰
點削弱歐洲多國呢?
歐洲嘅問題都係用錢可以解決到
但俄羅斯就只有愈打愈弱
除非中國願意好似當年美國幫蘇聯咁幫俄羅斯。否則,俄羅斯國勢一定係一落千丈。

引用:
原帖由 s-chris 於 2022-6-8 15:39 發表

歐洲又無派人參戰
點削弱歐洲多國呢?
歐洲嘅問題都係用錢可以解決到
但俄羅斯就只有愈打愈弱
除非中國願意好似當年美國幫蘇聯咁幫俄羅斯。否則,俄羅斯國勢一定係一落千丈。
"俄羅斯國勢一定係一落千丈"
聽你講?
你夠話"韓國經濟領先中國幾十年"啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]