• 瀏覽: 17,255
  • 回覆: 43
俄污戰爭持續會重創勾豬經濟

軍方應該要奪權先,然後再選個正常啲嘅總統。

引用:
原帖由 s-chris 於 2022-6-8 15:39 發表

歐洲又無派人參戰
點削弱歐洲多國呢?
歐洲嘅問題都係用錢可以解決到
但俄羅斯就只有愈打愈弱
除非中國願意好似當年美國幫蘇聯咁幫俄羅斯。否則,俄羅斯國勢一定係一落千丈。
https://youtu.be/B_mErgCT9Ok

引用:
原帖由 紫色字宙 於 2022-6-14 07:33 發表
軍方應該要奪權先,然後再選個正常啲嘅總統。
美國一定有安排CIA細作在各軍方總部內,只要各軍頭有非正常的聯繫,已經即時被槍斃了

引用:
原帖由 輪皇 於 2022-6-14 08:59 發表

https://youtu.be/B_mErgCT9Ok
有嘢你就自己噏啦
我唔會點擊入去睇幫人蹭熱度㗎

死多D烏克蘭納綷!對世界飢荒系好事!

引用:
原帖由 sherming 於 2022-6-9 21:58 發表
擺到明係流料, 無論軍方如何不滿老澤, 都清楚知道烏克蘭不能縮, 一縮意味亡國!!!
烏克蘭可能真係亡國。

據聞歐美想瓜分烏克蘭,因為烏東被俄食左,無得救架喇。美角想將烏西劃入波蘭,烏錢就美角自己食。

引用:
原帖由 s-chris 於 2022-6-14 14:59 發表

有嘢你就自己噏啦
我唔會點擊入去睇幫人蹭熱度㗎
太多分析講唔曬

唔係啩? 咁西方出咗咁多軍費,未等於揼咗落鹹水海?!

引用:
原帖由 煙民阿媽生賤種. 於 2022-6-7 11:21 發表
三大因素:

(1)俄軍越打越精明,如今烏軍完全處於捱打狀態。

(2)澤連斯基被軍方認定賣國,或即將被處決。

(3)俄烏戰爭越早停止越對西方國家有利。

期待戰事早日結束!
別停。
俄烏戰爭,消耗的是俄羅斯和歐洲,美國也被一定程度上消耗。
歐洲是西方集團的重要成員,歐洲被削弱,等于西方被削弱,對中國有利。
俄羅斯被削弱,俄羅斯和歐洲越是分割,對中國也有利。
所以,別停,繼續打。

我唔信
援烏軍備轉售,賺到斯基,烏納軍笑笑口

引用:
原帖由 s-chris 於 2022-6-8 15:04 發表
撐奈啲都好,順便削弱埋俄羅斯國力。一個弱勢嘅俄羅斯,對歐洲各國都總是好事。
俄羅斯打仗日日賺,點會停.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]