• 瀏覽: 11,630
  • 回覆: 41
+2
重點佢係少女, 如果係個肥佬, 企成日都冇人理

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2022-6-6 11:30 發表

呢D新聞,仲衰過果個咩日日新聞
話時話,我block咗日日新聞,但佢啲垃圾post仲成日彈出嚟,好煩!

外賣囡囡去酒店開工

引用:
原帖由 公園長長採購 於 2022-6-6 18:34 發表

話時話,我block咗日日新聞,但佢啲垃圾post仲成日彈出嚟,好煩!
block佢無用架,block只係  佢回應唔到你開既post,但係你會繼續睇到佢開既垃圾post

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2022-6-6 09:03 發表

點可以用蝕呢個字呢 ?

司機享受左電子收費服務

又冇人強迫司機去裝呢個系統
女不知從甚麼地方來
無現金
可能無打上台找架的士有電子支付

世界要變
要有埋電子支付

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2022-6-6 19:26 發表

block佢無用架,block只係  佢回應唔到你開既post,但係你會繼續睇到佢開既垃圾post
除咗block,仲㩒咗減少顯示此會員,仲有停止顯示此post 30天,都仲睇到,係咪完全冇辨法?

引用:
原帖由 公園長長採購 於 2022-6-6 20:37 發表

除咗block,仲㩒咗減少顯示此會員,仲有停止顯示此post 30天,都仲睇到,係咪完全冇辨法?
我無理佢,我自己當睇佢唔到

引用:
原帖由 香港宇宙的馬桶 於 2022-6-6 10:41 發表
🙄講撚到八達通過數好撚大發明咁,個妓者係咪古代穿越過黎?都唔撚講微信/支付寶已經有呢個功能幾多年,payme 都一早有啦!咁都當新聞尻吹?
係就係有其他支付工具, 不過方便快捷程度都無八達通咁好

引用:
原帖由 天空喜愛的火花 於 2022-6-6 10:22 發表

寫到好亂,要睇多一次先明。
路人甲無啦啦隨身有部八達通收款機?
幫條女嗰個都係的士佬
唔明點解唔係車佢去 然後收錢
反而係叫佢行路 然後幫佢嘟卡套現50蚊

好心人應查核清楚該名少女的八達通餘額是否來自消費券?

否則,雙方都觸犯法例!

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2022-6-6 10:09 發表

我睇唔明呀又!
文中有幾多人呀?的士司機?發文者?少女?
發文者幫少女兌現八達通?
點樣兌現八達通呀?周街都有果D乜野流動收款機咩?
我都唔知佢噏乜x2

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2022-6-7 23:38 發表

我都唔知佢噏乜x2

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]