• 瀏覽: 3,755
  • 回覆: 27
衞生署今日(5 日)公布,本港新增 515 宗新冠肺炎確診個案,其中 42 宗輸入個案。

又500宗!
希望幾何級數上升

新聞來源連結:

https://hk.news.yahoo.com/本港增-51 ... -人感染-084111355.html

叫酒吧停業喇

引用:
原帖由 泛到無品口自臭 於 2022-6-5 17:15 發表
叫酒吧停業喇
希望停工停課,回復正常生活

我想移民去澳門!!!

引用:
原帖由 泛到無品口自臭 於 2022-6-5 17:15 發表
叫酒吧停業喇
酒吧工會主席潛左水?
😡

,

引用:
叫酒吧停業喇
之前唔記得第三波定第四波,個酒吧業協會牙L刷刷,又話會搞好又話唔會傳播又話冇酒吧唔得又話盛,仆街依家人影都唔見

今日破5舊!

引用:
原帖由 快樂迪迪尼員工 於 2022-6-5 17:18 發表

我想移民去澳門!!!
點建唔去大陸,澳門唔係咁易移民

引用:
原帖由 gn00260418 於 2022-6-5 17:27 發表

點建唔去大陸,澳門唔係咁易移民
福利好吖!!!得唔得吖!!!

又係的仆街酒吧搏衰晒, 政府快的停晒佢啦。

7婆已經是臭名遠播!!!仲要攬住超哥一齊共付黃泉!!!俾蕉皮超哥踩!!!死7婆做5年傷港衰足5年!!!

引用:
原帖由 光芒創新的揮春 於 2022-6-5 17:11 發表
衞生署今日(5 日)公布,本港新增 515 宗新冠肺炎確診個案,其中 42 宗輸入個案。

又500宗!
希望幾何級數上升

新聞來源連結:

https://hk.news.yahoo.com/本港增-515-確診-再多-4-人離世-4-酒吧累計-240-人感染-084111355.html
幾何上升對你有咩jetso ? CLS!

屌你老 母酒鬼講嘢都好信 
摺撚晒啲酒吧佢啦屌你老 母

引用:
原帖由 大腳傳中 於 2022-6-5 17:24 發表

之前唔記得第三波定第四波,個酒吧業協會牙L刷刷,又話會搞好又話唔會傳播又話冇酒吧唔得又話盛,仆街依家人影都唔見
佢仲話比佢開翻的話乜都應承, 但開翻後D酒吧不斷違規及爆疫

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]