• 瀏覽: 1,448
  • 回覆: 17
烏克蘭總統澤連斯基表示,向烏克蘭提供遠程武器不會增加烏克蘭攻擊俄羅斯本土的風險,儘管俄羅斯入侵了烏克蘭。

其實呢位猶太裔烏克蘭總統係咩心態呢?究竟支持烏克蘭嘅人醒未?正常一個國家俾人侵略,佢如果真係為國民著想,一係應該先避免戰爭、二係俾人打嘅時候佢會還手。而家佢係先引普京打烏克蘭,到人哋打佢時佢只係一味諗捱打,又推自己國民上戰場,又唔肯談判,又唔肯打返俄羅斯轉頭。究竟佢係為烏克蘭人著想,定係為緊美國人服務?如果咁唔make sense嘅嘢都會有人覺得正常,真係冇乜嘢好講~

新聞來源連結:

https://cn.wsj.com/articles/澤連斯基-烏克蘭不會攻擊俄羅斯本土-121654127407

澤連斯基 嚴重精神經病人..

烏克蘭有個咁嘅總統,
真係戥烏克蘭人民悲哀..

梗係唔會, 想自己身處地方移為平地?

引用:
原帖由 tinnit 於 2022-6-4 19:56 發表
烏克蘭有個咁嘅總統,
真係戥烏克蘭人民悲哀..
民選的,責任在烏克蘭人民,結果要共同接受,死都係抵死。

咁你會怎樣做呢,依家俄佬就係㩒住你嚟打,捱打唔係辦法喎

引用:
原帖由 iWork 於 2022-6-4 19:20 發表
烏克蘭總統澤連斯基表示,向烏克蘭提供遠程武器不會增加烏克蘭攻擊俄羅斯本土的風險,儘管俄羅斯入侵了烏克蘭。

其實呢位猶太裔烏克蘭總統係咩心態呢?究竟支持烏克蘭嘅人醒未?正常一個國家俾人侵略,佢如果真係為國民著想,一係應該先避免戰爭、二係俾人打嘅時候佢會還手。而家佢係先引普京打烏克蘭,到人哋打佢時佢 ...
美國之前想試驗超級原子彈,但搵唔到適合嘅場地試驗,依家美國終於搵到咗,試驗場地就喺餓裸屍嘅莫屎科!美國好嘢!恭喜美國終於搵到場地試驗!
我希望美國可以用現場直播8K高清解析度畫面黎播放俾全世界嘅觀眾睇!

引用:
原帖由 peter925 於 2022-6-4 20:13 發表

只能講 抵L死..

引用:
原帖由 vule2011 於 2022-6-4 23:06 發表

美國之前想試驗超級原子彈,但搵唔到適合嘅場地試驗,依家美國終於搵到咗,試驗場地就喺餓裸屍嘅莫屎科!美國好嘢!恭喜美國終於搵到場地試驗!
我希望美國可以用現場直播8K高清解析度畫面黎播放俾全世界嘅觀眾睇!
仲原子彈?炸日本咩

保證只會流入黑市

真係人唔笑狗都吠

俾個烏藉猶太人做總統, 就攪到烏國白骨成山, 烏克蘭人太蠢了

司機唔做小丑真係嘥左佢

引用:
原帖由 peter925 於 2022-6-4 20:13 發表

選咗個猶太裔總統,可能對斯拉夫民族冇乜情義結,一早吾應該搞什麼加入北約。而家搞到家破人亡

引用:
原帖由 vule2011 於 2022-6-4 23:06 發表

美國都叫烏國唔好攻擊俄本土,咁美國自己會攻擊?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]