• 瀏覽: 10,751
  • 回覆: 45
英國今天舉行英女皇伊利沙伯二世登基70周年慶祝活動,北韓外交部表示,北韓領導人金正恩已竹向女皇發訊息表示祝賀。

金正恩

金三世可能都想其他國家元首都祝金三世登基 N 周年。

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1842946/即時-國際-英女皇登基70週年-金正恩發訊祝賀

金仔是否儍左?
英國付和美國制裁北韓
是敵對國家

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2022-6-4 10:12 發表
金仔是否儍左?
英國付和美國制裁北韓
是敵對國家
是否金三世可能 ON 鳩及無知?
不知英國是行君主立憲國家? 不知道英女皇是沒有實權?
想求英女皇手下留情。

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2022-6-4 10:08 發表
英國今天舉行英女皇伊利沙伯二世登基70周年慶祝活動,北韓外交部表示,北韓領導人金正恩已竹向女皇發訊息表示祝賀。

金正恩

有禮

咁搞嘢,攞景定贈慶呀

轉左性

金仔話個個話佢死,就現身,陰女王無見人,肯定瓜

點解中國唔祝賀英女皇登基 70 週年??

估唔到喎

金仔轉投西方陣營,想一齊圍堵中國

肥金都刷英女皇鞋,駁咩?

有來往嗎?

引用:
原帖由 95折 於 2022-6-4 17:51 發表
金仔轉投西方陣營,想一齊圍堵中國
會唔會佢知道咗歷史上侵略朝鮮最多嘅係中國!?

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2022-6-4 10:08 發表

金正恩

英女蝗同金仔地下情見光🤭🤭

引用:

金正恩

咪住先,個時間線係點先?
英女皇無出席典禮佢先嚟祝賀?
定係早就祝賀,報紙佬無新聞今日攞嚟報?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]