• 瀏覽: 85,674
  • 回覆: 188
  • 追帖: 1
+6
引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-6-2 10:25 發表

聰明就唔會被捕啦
曱甴係一種低智生物,但繁殖能力同逃生能力都比人類利害。所以你打佢地,佢會走得好快,而且又會詐死。
至於低智生物就一定,曱甴這種生物智商低到你唔信,如果唔係點會太子站死人都會有人去拜?

信唔信政府一話覆檢,嚟緊幾日個案即刻回落🤭

拉佢地坐監!咁咪永遠唔使打針囉

引用:
原帖由 jumboleung 於 2022-6-2 06:29 發表
本港疫情再有變數,衞生署通報,本港昨新增505宗新冠肺炎確診個案,較前日數字大幅反彈五成,更是自4月23日以來的單日新高。衞生防護中心發現有人疑「報假案」,近日在快測覆核的非確診比例由以往的7%大增至15%至38%,推斷5月31日第3階段疫苗通行證實施,而已打兩針的市民或於2月和3月染疫後未有呈報,故希望以此取得康復紀錄。警方接獲5宗相關部門轉介,案件交由網絡安全及科技罪案調查科接手調查,至今共有 ...
點解D人都打咗兩針但咁抗拒打第三針!?其中一個原因咪就係你林鄭雞超冇當眾打呢第三針囉。

引用:
原帖由 hw1chan 於 2022-6-2 06:32 發表
虛報確診, 擾亂社會, 應重判 
支持

Wtf吧,想休息下... 

制造國家混亂,危害國家安全,國安處係時候捉人

呢家政府人手充足, 你估仲跟之前2,3月咁咩, 你報陽性會捉你去隔離呀

引用:
原帖由 sharpx 於 2022-6-2 10:36 發表

有都唔奇,反正教人嘅自己唔會做
咁樣教人嘅都應該係有罪

引用:
原帖由 DZDD 於 2022-6-2 08:36 發表

曱甴真係低B
弱智曱甴真可憐,打針有幾難有幾慘有幾驚?打針咁容易,死都唔打第三針 都唔知個腦諗乜

引用:
原帖由 fbdfa94fa24500 於 2022-6-2 12:25 發表

弱智曱甴真可憐,打針有幾難有幾慘有幾驚?打針咁容易,死都唔打第三針 都唔知個腦諗乜
正常人點會揀做曱甴

肯定網上有人教疏

引用:
原帖由 DZDD 於 2022-6-2 08:36 發表

曱甴真係低B
曱甴驚打針唔驚通櫃

引用:
原帖由 DZDD 於 2022-6-2 12:26 發表

正常人點會揀做曱甴
正確

引用:
原帖由 朋友號05 於 2022-6-2 12:29 發表

曱甴驚打針唔驚通櫃
直頭係喜好, 你睇基喜/基全同人妖杰..

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]