• 瀏覽: 4,232
  • 回覆: 20
美國前國務卿基辛格周二(31日)以視像方式,出席「基辛格與中美關係研討會」並致詞,警告中美對抗可能導致衝突甚至是直接的軍...

打窒腐爛中嘅鹵味軍團,令其退縮好重要。

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intn ... 0531_00992_001.html

引用:
原帖由 自脫胸圍屈.非禮 於 2022-6-1 17:13 發表
美國前國務卿基辛格周二(31日)以視像方式,出席「基辛格與中美關係研討會」並致詞,警告中美對抗可能導致衝突甚至是直接的軍...

打窒腐爛中嘅鹵味 ...
同呢幾代啲美國總統講?!嘥氣。

個人認為未來十年中美都不會開戰,中國不想破壞現有的經濟模式,美國冇錢打。

引用:
原帖由 denniscwip 於 2022-6-1 17:16 發表

同呢幾代啲美國總統講?!嘥氣。
敗燈怕死,軍方都唔敢同阿爺隻抽。暫時冇事嘅

引用:
原帖由 自脫胸圍屈.非禮 於 2022-6-1 17:13 發表

打窒腐爛中嘅鹵味 ...
萬一中美真係發生軍事行動
我敢肯定主戰場100%係台灣島上進行
台灣政府或市民,要預咗半個島變成廢墟

中美開拖機會很微
老尾好想打仗轉移視線
但打輸咗就永不超生
所以只能打咀炮

大家都係擁核國, 美國咁錫身一定唔會直接開戰, 最大可能就係推代理人戰爭, 即係推台灣去死 😡

不斷辣火頭嗰個係美國喎,中國一直都冇諗過要同美國打

老解已經枕戈待旦, 最怕美狗唔L嚟.

引用:
原帖由 普通話太難學 於 2022-6-1 17:19 發表
個人認為未來十年中美都不會開戰,中國不想破壞現有的經濟模式,美國冇錢打。
美國冇錢打?
美共今日唔印偽鈔打,第日冇人承認偽鈔時,想打都買唔到物資遠渡重洋來亞洲打

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-6-1 17:48 發表
老解已經枕戈待旦, 最怕美狗唔L嚟.
美共敢揮軍打大6,贏輸都會失去霸拳國力地位

引用:
原帖由 T2. 於 2022-6-1 18:05 發表

美共敢揮軍打大6,贏輸都會失去霸拳國力地位
老解已經磨拳擦掌了.

即係
打佢老尾

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-6-1 18:23 發表

老解已經磨拳擦掌了.
老解都想實戰射新型導彈,始終做出來唔射過期太可惜了

唔使警告,一定會。一頭流氓,輸到最後乜都輸晒,最終只能用武力。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]