• 瀏覽: 10,041
  • 回覆: 53
+5
為慶祝香港特區成立25周年,政府和社會各界將舉辦一連串精彩活動讓市民大眾參與,共同感受慶回歸的歡愉氣氛。

慶祝香港...

張學友又變成奶共歌手, 小黃人玻璃心又要掉曬佢D碟喇

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2341868/即時-港聞-香港回歸25周年主題曲首播-張學友劉德華等28歌手參與演唱

又可以聽到譚校長唱歌,正

老實講,有D悶

以今時今日哩計,哩班全部係精英歌手

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2022-5-31 16:15 發表
以今時今日哩計,哩班全部係精英歌手
起碼係當之無愧嘅歌手先. 唔係果D靠煽暴收課金嘅乞兒

點解會有容祖兒???? 我以為愛港愛國先會有份.

附件

Screenshot_20220531-162508~2.png(258.06 KB)

Screenshot_20220531-162540~2.png(213.54 KB)

引用:
原帖由 xxcxxc 於 31/5/2022 16:20 發表
點解會有容祖兒???? 我以為愛港愛國先會有份.
仲有梁漢文都竟然有份

引用:
原帖由 獨行的自由人 於 2022-5-31 16:27 發表

仲有梁漢文都竟然有份
反而林子祥葉倩文冇份

引用:
原帖由 冗員七號 於 2022-5-31 16:32 發表

反而林子祥葉倩文冇份
會唔會同唱片公司有關?

歌手什麼大事都剩係唱歌,仲有什麼實事可以做?好過唱完兩個月都未必有人記得回歸有什麼歌。

幾時再有如"明天會更好", "龍的傳人" ,"血染的風采"等神曲再現! 又更正下-《血染的風采》是一首中國人民解放軍軍旅歌曲,創作於1986年,陳哲作詞,蘇越作曲。這首歌曲是為在兩山輪戰中陣亡的解放軍士兵而寫的歌,歌詞追悼在戰場上為國家而犧牲的軍人。

引用:
原帖由 冗員七號 於 2022-5-31 16:32 發表

反而林子祥葉倩文冇份
係國內忙緊,有時間都休息下

陳奕迅為左怕屋企人受黃畜曱甴攻擊,而家完全吾敢參與呢類節目

引用:
原帖由 fifa20 於 2022-5-31 17:13 發表
陳奕迅為左怕屋企人受黃畜曱甴攻擊,而家完全吾敢參與呢類節目
正義必勝,使L驚咩。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]