• 瀏覽: 5,733
  • 回覆: 24
人氣男子組合MIRROR將於7月底至8月初在紅館舉行12場演唱會,並首次使用實名制方式,門票今早(31日)10時起公開發...

又話秒殺既,個個諗住買黎炒,一用實名就滯銷😎

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20220531/mobile/bkn-20220531102550186-0531_00822_001.html

鍾意聽走音9叫嘅歌迷, 又有耳福喇.

橫掂都送免費搭電車, 咪送埋免費演唱會law

引用:
原帖由 ccbboc 於 2022-5-31 13:52 發表
人氣男子組合MIRROR將於7月底至8月初在紅館舉行12場演唱會,並首次使用實名制方式,門票今早(31日)10時起公開發...

又話秒殺既,個個諗住買黎炒,一 ...
好快絕種

又話炒到460萬一張

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-5-31 13:58 發表
鍾意聽走音9叫嘅歌迷, 又有耳福喇.
個啲阿婆,師奶邊到係去聽歌嘅啫,佢地係好似去泰國睇鴨咁,見到啲乸型出場就自動尖叫,亢奮,整濕自己,買呢種慰藉咋嘛。

又話炒到幾千萬一張嘅?

之前話一票難求,  結果係滯銷.............

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-5-31 14:03 發表
又話炒到460萬一張
如果46.0元,講真我會支持吓,睇住班傻仔好努力覺得自己會紅其實好X好笑

引用:
原帖由 朋友號05 於 2022-5-31 14:16 發表
又話炒到幾千萬一張嘅?
謊言
奇實係好想買票
點知給家人阻止
一百個理由
就係一千個謊言

引用:
原帖由 kuochung 於 2022-5-31 14:20 發表

如果46.0元,講真我會支持吓,睇住班傻仔好努力覺得自己會紅其實好X好笑
比返460我去, 都要諗下先

引用:
原帖由 kuochung 於 2022-5-31 14:20 發表

你俾460元,請我去睇一場,我都無所福消受!聽班馬騮鬼叫兩分鐘已經係極限😂😂😂

引用:
原帖由 ccbboc 於 2022-5-31 13:52 發表

又話秒殺既,個個諗住買黎炒,一 ...
係街邊見到有人派飛,唔知係唔係佢哋?

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-5-31 14:22 發表

比返460我去, 都要諗下先
老臨價

大把炒價值幾百萬嘅飛未賣出

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]