• 瀏覽: 59,429
  • 回覆: 392
+3
臨急抱佛腳,我一早已經打齊3針

大陸人有冇迫打三針?

刁民敬酒唔飲飲罰酒
唔提高刑罰唔驚架d人

其實想知佢有無計埋有d打了2針但中了招的人? 因為又係佢地講中過唔需要再打第3針. 咁唔打都合理(之前又係佢地話香港有一半人中o左) . 定係純粹就咁將第2針人數減第3針就等於60萬?

講實際d,
入唔到超市,街市,
掂樣買米,
e家冇雜貨鋪,掂買好,
有冇介紹。

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2022-5-30 14:32 發表

遲啲大把三針群組,專家繼續厚顏無恥。
已經可以預約第四針,永無止境咁打,睬佢都傻

睇專科要打針果吓先最仆街

應該快D打齊3針
保護老人及幼童

趁外國D變種未到香港,快D打

引用:
原帖由 希夷 於 2022-5-30 17:20 發表
講實際d,
入唔到超市,街市,
掂樣買米,
e家冇雜貨鋪,掂買好,
有冇介紹。
上網買囉

引用:
原帖由 fifa20 於 2022-5-30 15:55 發表

以前食藥打針完全吾會sayno
19年後個個話呢d叫人權自由
跟本就黃畜曱甴
唔好乜都政治化,疫苗事實係有副作用喎,打落自己身體點解冇權say no?

引用:
原帖由 AOZ 於 2022-5-30 17:20 發表
其實想知佢有無計埋有d打了2針但中了招的人? 因為又係佢地講中過唔需要再打第3針. 咁唔打都合理(之前又係佢地話香港有一半人中o左) . 定係純粹就咁將第2針人數減第3針就等於60萬?
今日死嘅兩個都係打咗兩針

引用:
原帖由 anglelinyuen315 於 2022-5-30 17:22 發表

上網買囉
老人唔識上綱!
試過在網店門口,
叫店員幫手協助,
佢啋你都儍,都係叫番你自己搞,
佢掛住做嘢唔得閒!

引用:
原帖由 QingKing 於 2022-5-30 13:55 發表
「疫苗通行證」第3階段將於明日起實行,屆時市民若打兩針後滿6個月,進入表列處所包括餐廳堂食、戲院等前要打齊3針。不過,公務員事務局局長聶德權指,現時仍有60萬人未如期打第3劑疫苗。昨日是實施下階段通行證前的最後一天公眾假期,本報記者分別到達其中一間疫苗接種中心視察,以及瀏覽網上打針預約情況。記者早上約8時到旺角界限街體育社區疫苗接種中心,發現拿取即日籌打針的市民寥寥無幾,而本身已預約接種的,則曾現 ...
依家D專家應該話:
打疫苗係只能保護自己不會變重症,
無群體免疫效果先啱

買條魚就冇,
要搭車出去買

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]