• 瀏覽: 59,477
  • 回覆: 392
+3
未打第3針驚副作用發作,胸口痛,有其他問題發生身體不適

兩針已夠,酒吧要封。

要減埋 D 黃屎 BNOer 死左去UK 果班未.

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2022-5-30 14:23 發表
唔撚打咪唔撚打
到底而家打針係為咗滿足政府某啲官員定系為咗防止感染?
大部份人中咗本身都會輕症,我使乜你政府谷三針嚟防止重症?如果政府可以隨意對市民進行無意義嘅傷害,到底香港仲有冇人權?
高度懷疑香港嘅專家同埋林鄭,為咗喺香港人嘅身體引起抗原原罪效應以供佢哋作學術研究,利用所謂疫苗通行政策,不斷要求香港市民重複打一啲過時而且效果有限嘅疫苗。
抗原原罪,又稱霍斯金現象, 是指身體免疫系統在遭 ...
生死各安天命,唔使迫大家開心

引用:
原帖由 當天的好日子 於 30-5-2022 02:44 PM 發表
我第一針都未打
有d人先天性唔打得

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-5-30 13:58 發表
香港人 打 d 第3針
不如叫政府做好防疫
不過都係叫打針好過,呢個政府唔會聽,唯有自救。

引用:
原帖由 ddcharles1977 於 2022-5-30 13:57 發表
我識得有人成家一針都唔打,佢話驚副作用
其實好多人都驚,不過既然政府半強迫你打都冇辦法,焗打。

我諗30萬當中可能有一半中左招冇上報暫時未去打。

唔打既一樣唔會打,
感謝打針既人用生命去支持政府。

引用:
原帖由 ddcharles1977 於 2022-5-30 13:57 發表
我識得有人成家一針都唔打,佢話驚副作用
以前食藥打針完全吾會sayno
19年後個個話呢d叫人權自由
跟本就黃畜曱甴

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2022-5-30 14:23 發表
唔撚打咪唔撚打
到底而家打針係為咗滿足政府某啲官員定系為咗防止感染?
大部份人中咗本身都會輕症,我使乜你政府谷三針嚟防止重症?如果政府可以隨意對市民進行無意義嘅傷害,到底香港仲有冇人權?
高度懷疑香港嘅專家同埋林鄭,為咗喺香港人嘅身體引起抗原原罪效應以供佢哋作學術研究,利用所謂疫苗通行政策,不斷要求香港市民重複打一啲過時而且效果有限嘅疫苗。
抗原原罪,又稱霍斯金現象, 是指身體免疫系統在遭 ...
支持你!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]