• 瀏覽: 17,549
  • 回覆: 127
移居台灣的影帝黃秋生今日突然於facebook晒出染血紙巾,留言表示:「PCR.驗菌定驗血?原來我仲好熱血。」由於4月時王喜入境台灣...

王喜係咁,秋生又係咁,你話呆灣人幾咁歡迎手joke  加油,過到去唔好衰比人睇,唔好番來啊千其

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/life/ent/realtime/2341257/即時-娛樂-黃秋生在台做PCR檢測被捅到出血-籲兩地網民勿傷和氣

都係杜生擒撈,奶到雪雪聲,咁就唔放你血

最緊要唔再返香港

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2022-5-28 23:26 發表
陰謀。好明顯了吧?

黃人嘅待遇!

咁橋又係捅出血???
我覺得擺明係歧視囉。
鬼咩...去到人地地方仲廿文廿武,仲話要通緝人地醫護。
支持黑暴、自視過高喇,影衰哂香港人。比人歧視...無法喇。

咩料呀,點會出血架

去呆灣跪地求饒兼做狗

台灣人整傷台灣藝人
嘈交??  傷和氣 ???  又關香港咩事???

引用:
原帖由 1q2w3e4r5t 於 2022-5-28 23:38 發表
咁橋???
我覺得擺明係歧視囉。
鬼咩...去到人地地方仲廿文廿武,仲話要通緝人地醫護。
支持黑暴、自視過過喇,影衰哂香港人。比人歧視...無法喇。
抵乸死……直頭恭喜佢哋添

黃屍得Q閑採你,黃屍規則「吾系死自己和仔囡和親朋」一律死任何人包括老婆一律是不是命,是「東西」來,都低Q死!

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2022-5-28 23:26 發表
估下杜下如果捅到出血會點奶?
台灣採樣世界第一既認真
台灣防疫世界第一既認真
然後哂血紙巾合照V字手勢

頂住呀柒頭丶回香港正烏龜

引用:
原帖由 kuochung 於 2022-5-28 23:24 發表
移居台灣的影帝黃秋生今日突然於facebook晒出染血紙巾,留言表示:「PCR.驗菌定驗血?原來我仲好熱血。」由於4月時王喜入境台灣...

:smile ...
呢個檢測係要用鼻血唔係用鼻水的,所以要隊出血

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]