• 瀏覽: 46,123
  • 回覆: 440
+9
本港政局不穩,不少港人決定移民他鄉,部分人更利用BNO簽證申請英國政府推出的「5+1」居留方案。有外媒報道,英國政府於今...

Good news, 走左千祈唔好返黎😎,
有冇辦法block左唔比消費卷比呢班人

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20220527/mobile/bkn-20220527161122240-0527_00822_001.html

東襟back!

一班小黃人記住移民左去陰國,就唔好返來香港

到底幾時條街先唔駛咁迫、食野唔駛咁多人啊!?

仲咁多曱甴賴喺香港同佢地口中港共政權合作愉快

引用:
原帖由 ccbboc 於 2022-5-27 18:58 發表
本港政局不穩,不少港人決定移民他鄉,部分人更利用BNO簽證申請英國政府推出的「5+1」居留方案。有外媒報道,英國政府於今...

Good news, 走左千祈 ...
點止消費券呀, 要取消佢哋嘅香港永久居民身份呀!

升25%都不過二萬多人,與「二百萬加一」個奸邪妖獸相比,相差甚遠。

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-5-27 19:02 發表
到底幾時條街先唔駛咁迫、食野唔駛咁多人啊!?

仲咁多曱甴賴喺香港同佢地口中港共政權合作愉快
所以有人建議,香港禁止看youtube 什至禁討論區,FB ,長遠係明智之舉,網上太多不良影片,什至影響國家,侮辱國家字眼,長遠需要過濾不良網站或封網,相信大家也支持。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2022-5-27 19:19 發表

十卜
無咗香討會好空虛。

引用:
原帖由 一嗚 於 2022-5-27 19:05 發表

所以有人建議,香港禁止看youtube 什至禁討論區,FB ,長遠係明智之舉,網上太多不良影片,什至影響國家,侮辱國家字眼,長遠需要過濾不良網站或封網,相信大家也支持。
無咗香討會好空虛。

回流人數比移民人數仲多

香港政府應該盡快立法  取消呢班人香港人身份

引用:
原帖由 一嗚 於 2022-5-27 19:05 發表

又唔駛咁偏激

將嗰班入獄既曱甴全部死刑,咪等佢地有機會再出黎暴動無差別屠殺市民都好夠啦

主題標籤 #消費券
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]