• 瀏覽: 11,296
  • 回覆: 45
+4
約翰遜不知幾開心幾和味,枱面支援烏克蘭,枱底收黑金,武器冇人見過,全部任英美政府狗噏,烏克蘭戰爭只係洗黑金而已。英國蟻民捱通漲,呢啲就係民主公義

自大美歐以為控制全球律則
地球分兩派,睇西謊有排崩潰
事實來了

通帳高企慘嘅係班窮鬼,對班政客有錢佬根本冇影響!

最可笑是「英國國菜」- 炸魚 都因為缺乏俄國雪魚同葵花子油而冇得賣,國家名菜都是靠人哋提供的原材料去做,本來就冇乜人知,就係因為支持烏黑蘭就通晒天而比人笑到面都黃!

引用:
原帖由 freemind1 於 2022-6-8 20:28 發表
約翰遜不知幾開心幾和味,枱面支援烏克蘭,枱底收黑金,武器冇人見過,全部任英美政府狗噏,烏克蘭戰爭只係洗黑金而已。英國蟻民捱通漲,呢啲就係民主公義
政棍貪贓枉法自肥
賴理平民百姓餓死
愚民選英奸冇辦法

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-5-27 10:47 發表

疫情嚴重時候,人民就限聚令,金毛就開 P 享樂
金毛話,呢D叫~政冶敏感度不足~西毛犬既詞彙係犀利~

引用:
原帖由 佛口蛇心十一 於 2022-6-8 16:15 發表
遲啲要寄衫褲比住英國嘅親戚,
就似40年前嘅大陸
好快英國人要從香港進口二手巴士,就像七十年代香港從英國進口二手巴士一樣

引用:
原帖由 siuhung 於 2022-6-8 20:39 發表
最可笑是「英國國菜」- 炸魚 都因為缺乏俄國雪魚同葵花子油而冇得賣,國家名菜都是靠人哋提供的原材料去做,本來就冇乜人知,就係因為支持烏黑蘭就通晒天而比人笑到面都黃!
從我國進口食油和北韓進口魚類

引用:
原帖由 黃蛆死全族 於 2022-5-27 09:48 發表
英國民眾面臨嚴重生活成本危機,導致當地民怨沸騰。親普京的俄羅斯電視頻道Tsargrad TV最近發表文章,指英國等西方國家為支持烏克蘭、向俄羅斯實施經濟制裁,英國如今陷入生活成生危機是自食其果。

與俄羅斯總統普京(Vladimir Putin)有密切關係的商人馬洛費耶夫(Konstantin Malofeev)持有的Tsargrad TV,周一(23日)公布一篇標題為「寒冷、飢餓、自相殘殺: ...
放心啦,班黃c有咩吾對路,9成走返來。

陰國經濟只會越來越壞,
分裂成小島國窮國,
勾洲國家都在落井下石,十分厭惡陰國。

俄烏呢鑊野直接洗牌,資源出口國先有話語權,俄羅斯仲要係核大國,如北約連埋一線打俄仔,人哋國都亡仲唔玩大佢咩,冇人敢親手落場玩嘅,所以最後都係歐盟爆煲先,跟手就係老尾

冬天好快到!

宜家好似聽唔到有白鬼國人遊行支持烏賊國嘅?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]