• 瀏覽: 19,193
  • 回覆: 113
+7
英國的生活成本危機加劇,不少民眾都面臨能源費用及日用品價格飆升的嚴重影響。英國有護士組織在國會發聲,指部分護士人工跟不上通脹交不起租,甚至要倚靠食物銀行支援。 BBC新聞離奇現「曼聯是垃圾」字幕 急向

手足可填補職位。。。哈哈哈

新聞來源連結:

https://inews.hket.com/article/3 ...  要靠食物銀行救濟?mtc=20042

洗大左啫?!

黃人去到邊,衰 L 到邊

BNOer 又話自己煮好平.......
住幾仟呎......都係香港300呎既2/3租金..

自由的空氣是免費的,但自由國家的暖氣是好貴的!

沒有內容三行字,呢段算得上係新聞

引用:
原帖由 todayhomenet 於 2022-5-26 07:16 發表
英國的生活成本危機加劇,不少民眾都面臨能源費用及日用品價格飆升的嚴重影響。英國有護士組織在國會發聲,指部分護士人工跟不上通脹交不起租,甚至要倚靠食物銀行支援。 BBC新聞離奇現「曼聯是垃圾」字幕 急向

為什麼不來香港?

引用:
原帖由 todayhomenet 於 2022-5-26 07:16 發表

黃絲克醫護識得偷口罩轉賣撈錢,一定唔洗同政府呃援助。

無理由,個個手足去英國都買大屋食牛扒,唔夠錢交租果班應該唔係高質護士啫

引用:

好似話手足當hk咁炒高晒d樓

一千尺屋租唔起可以租一百尺。

好彩黃天使做開雞,頂得住!

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-5-26 07:44 發表
BNOer 又話自己煮好平.......
住幾仟呎......都係香港300呎既2/3租金..
又話英國最低工資都夠住大屋食牛排飲礦泉水

唔好再講英國壞話英國不知幾好民主自由無敵架……一家大細坐係草地面向北方張開口食住北風…睇下個畫面幾咁充滿温情BNOer口中香港呢個極權管治嘅地方親驗唔到架

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]