• 瀏覽: 27,955
  • 回覆: 243
+7
美國德州西南部城鎮尤瓦爾迪(Uvalde)周二(24日)發生槍手闖入校園施襲事件,州長阿博特證實,目前至少造成14名學生...

美國呢d新聞已成常態了

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20220525/mobile/bkn-20220525020116817-0525_00992_001.html

遲d美國要立法學生也要帶槍上學自衛

糜國核心價值

人一黃腦便殘,為咗政見,三唔識七是手足,親生兄弟是仇人

簡直是懦夫行為,想趙當年長沙灣幼稚園屠殺慘案,cls

雖然唔鐘意美國,不過嗰啲人命係小朋友既命。rip
只希望槍手被捕入獄後會日日比人打,15條小朋友既人命就咁冇左。
班yc仲成日話要為左下一代去移民,e加有眼睇啦

又一個受暴政打壓被迫走上勇武抗暴不歸路既無辜市民

寧可放棄人民生命,美國都不會放棄天文數字既槍支稅收

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2022-5-25 05:38 發表
美國德州西南部城鎮尤瓦爾迪(Uvalde)周二(24日)發生槍手闖入校園施襲事件,州長阿博特證實,目前至少造成14名學生...

美國呢d新聞已成常態了
...
恐怖國家,恐怖分子自己殺自己。

係咪要管制下

引用:
原帖由 cwh155 於 2022-5-25 06:13 發表
係咪要管制下
關人卵事

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2022-5-25 05:38 發表

美國呢d新聞已成常態了
...
美國美麗的風景線👍👍👍

西婆口中美麗風景線正在美國出現 可喜可賀!

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2022-5-25 05:40 發表
遲d美國要立法學生也要帶槍上學自衛

引用:

美國呢d新聞已成常態了
...
美國好,就唔會咁多黐線人啦

擁槍自由的代價

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]