• 瀏覽: 49,143
  • 回覆: 315
  • 追帖: 1
+3
美國、日本、印度、澳洲周二(24日)在東京舉行四方安全對話峰會之際,中國及俄羅斯當天派出轟炸機在日本海、東海、西太平洋海

口說不會結盟,身體誠實地聯合戰巡,美共產政拳嬲嬲豬了

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20220524/bkn-20220524201043136-0524_00952_001.html

🤔一開打…日本要二打一….

🤔亞太區….中俄軍事大國對日本…..

估下南韓幫唔幫手?還是看表演算數….

印度就繼續吃花生….問邊個叫日本仔?唔識佢又點幫?

小日笨唔打吾鬆化

引用:
原帖由 前進可愛的波菜 於 2022-5-24 21:39 發表

中俄雙方表示,會以核武保護對方

放核彈吧。

引用:
原帖由 前進可愛的波菜 於 2022-5-24 21:39 發表

三哥尷尬囉,一邊站美國,一邊又同俄買軍火

日寇嫌命長.

唔知日本到時又可唔可以學烏雞咁要美國拿400億去抗共呢?
到時老美話借住比日本先,之後要本利歸還!

有咩依郁

蘿蔔頭一定做箭靶

引用:
原帖由 st105 於 2022-5-24 21:57 發表

三哥如果幫北約一定比中俄圍攻

引用:
原帖由 st105 於 2022-5-24 21:57 發表

三哥食緊花生睇戲,點會尷尬 🥳

重演一次轟炸東京

炸鳩敗燈

引用:

冇問題 大日本帝國將會重演歷史 先後挫敗波羅的海艦隊再大敗北洋水師

日本周邊有邊個朋友?

主題標籤 #俄羅斯
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]