• 瀏覽: 60,337
  • 回覆: 425
  • 追帖: 3
+43
九巴都睇唔過眼出嚟抽佢水, 證明呢鑊嘢完全不得人心

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2022-5-24 17:48 發表

真的假的?呢間野係黃店?
雙方都係黃
事主父母一去到佢公司講出果四字成語
大家即刻明晒
呢個係自己友,回返水

引用:
原帖由 阿卡2 於 2022-5-24 17:58 發表
母公司股價曾爆升8成
其實係唔係間pk野度條橋博出名引散戶入佢股票,証監check下好

睇住呢間仆街藍店原本屈人錢但最終要冇條件退錢,重要下跪公開道歉,真係抵撚死

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2022-5-24 17:15 發表
其實都預左架啦!!起碼400萬香港人係度食緊花生潑緊火,快快退錢算啦,間公司既形象唔止值幾皮野咁少掛?
香港係投訴之都、做生意嘅要預咗做撥備

引用:
原帖由 tongchunyu 於 2022-5-24 18:00 發表

雙方都係黃
事主父母一去到佢公司講出果四字成語
大家即刻明晒
呢個係自己友,回返水
果 4 字成語系密碼 

引用:
原帖由 實現濕近緊吉濟 於 2022-5-24 17:59 發表
九巴都睇唔過眼出嚟抽佢水, 證明呢鑊嘢完全不得人心
點抽😆

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2022-5-24 17:31 發表
呢個宣傳手法幾高招喎
就算真是值幾皮野, 這樣的宣傳效果, 抵到爛

一早咁做好過同自巳品牌賣廣告啦
現在衰左先退款及道歉.........遲左了

母公司關公終於做到野

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2022-5-24 17:58 發表

咁就心都涼晒
間野搵mirror 成員做過宣傳架, 都吾知有無股份添,今次大鑊烏

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2022-5-24 17:48 發表

真的假的?呢間野係黃店?
事主發覺小朋友被屈出post, 最後標註:人血饅頭,kk plus

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2022-5-24 17:12 發表
一名小童不慎挨跌旺角朗豪坊玩具店一個逾5萬元的「天線得得B」Laa Laa模型公仔,家長賠償逾3萬元,引起網議。涉事店舖「Kk plus」一度發聲明,指事件已即時處理,並在雙方同意下徹底解決,但今早已刪除有關聲明。

「Kk plus」的母公司凱知樂國際(02122),今日下午向傳媒表示,就近日發生的大型藝術玩具產品事件,公司首先向事主一家帶來的不便致萬二分的歉意,亦向關注事件之客人帶來不便致歉。 ...
0.285追左2122,有無慰問情況並已全額退款?

引用:
原帖由 kkwgm 於 2022-5-24 17:55 發表

黃 c 最鐘意玩網絡公審同欺凌架啦,換轉系以前一早比人裝修左添
依家變左不斷抺黑你

明天又睇升

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]