• 瀏覽: 6,637
  • 回覆: 41
引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-5-23 15:11 發表

台灣有拜登總統,
為甚麼還要做軍船?
佢未講晒全部內容姐,不過集結要起碼用三個月時間去凖備,但台灣連支撐三日都相當困難呢。

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-5-23 15:05 發表

美貨與made in China 的分別
你懂的
美貨垃圾的代名詞,美國佬一代比一代差,前人仲可以漫步月球,現在連國際太空站的美鬼都要俄羅斯幫手接回地球,現在的美國佬吹水就叻,

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-5-23 13:12 發表
莫斯科號被擊沉響起警號,
在英美反艦彈面前,連莫斯科號都沒有生存能力,
中國的戰艦需要大幅提升技術
莫斯科號,咩年紀呀?

又係文宣post

引用:
原帖由 發財埋便 於 2022-5-23 17:42 發表

佢未講晒全部內容姐,不過集結要起碼用三個月時間去凖備,但台灣連支撐三日都相當困難呢。
按烏克蘭模式,美國起碼俾90日時間。

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-5-23 16:41 發表

現在美國同樣是神一般強大
神?即是壞咗!核動力潛水艇撞水底異物及F35插南海,真係神一般強大

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-5-23 16:41 發表

現在美國同樣是神一般強大
老美打阿富汗也屎到倉皇敗走,二戰後屢戰屢敗,這就叫神一般強大。

引用:
原帖由 謀人寺 於 2022-5-23 18:01 發表

美貨垃圾的代名詞,美國佬一代比一代差,前人仲可以漫步月球,現在連國際太空站的美鬼都要俄羅斯幫手接回地球,現在的美國佬吹水就叻,
有道理喎。

未計今個月開建的小型相控雷達全電推的054B護衛艦, 反潛, 反艦, 防空, 加入055/052D垂發可射鷹擊-21高超音速反艦導彈行列.

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-5-23 15:11 發表

台灣有拜登總統,
為甚麼還要做軍船?
台灣要靠拜振華同志?

你知不知拜同志是中共臥底?

再反裝甲武器面前,不堪一擊囉,俄國最清楚

"再反裝甲武器面前,不堪一擊囉"

主題講造艦喎
不停發帖呃分做乜呢

https://youtu.be/R7jUPLWaz9A
吃萊豬吃得多的1450,這也是你們台灣的節目。

造多造大冇用,要偵察到敵人攻擊先有用

"造多造大冇用,要偵察到敵人攻擊先有用"

你話冇用就冇用
你係邊位先?

唔先發制人到何來有用

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]